reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no i kupiony....Tobi jednak ))))))) jest super mały siedzi jak krol
AsiaKC
Just mama
Zapp jest fajny ale jeśli maluch sypia na spacerze to nie ma jak go położyć. Jest ekstra do samolotu, małego samochodu itp. Jest leciutki. Ale nie jako jedyny wózek w domu.mi sie podoba ta
QUINNY WÓZEK ZAPP 2010+ TORBA+OSŁONA + WYS.0+GR (1352945003) - Aukcje internetowe Allegro
chyba ramari wklejala ze taka ma a ja dodalam do zakladek bo fajna, ale co do uzywania to moze ona sie wypowie, jesli juz uzywala:-)
My mieliśmy dla chłopców coneco zenith, mamy jeszcze jeden w piwnicy ale Minisia dopiero do 8kg dobija więc o przesiadce nie ma mowy. Myślimy z resztą nad fotelikiem 0-18, żeby jeszcze pojeździła tyłem do kier jazdy i tu podoba nam się coneco cocoon, tylko nie wiem czy nam się zmieści w aucie z fotelikami chłopcówa ja szukam fotelika do taty autka - 9-25kg i mam problem!!!
no i kupiony....Tobi jednak ))))))) jest super mały siedzi jak krol
Prawda? Też jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni. No i mam pewność że mały jest bezpieczny choć oby nigdy nie było konieczności sprawdzać jego skuteczności!!!
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Laski jak się montuje Tobi w aucie ? Jest jakiś system iso fix albo pasy ... do wyboru tak jak przy nosidełkach?
Dziewczyny chcemy kupic spacerówke i zastanwiamy sie między Cybexem co Ajetnka ma a Peg Perego?? A moze cos innego polecacie? wiadomo wszytkie Maclareny ale cena juz powyżej 600 zł a cos jeszcze jest niezawdnymi spawdzonym pewniakiem??
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Kochane moze ten temat juz był,z góry przepraszam jak sie powtarzam,co myślicie o chodzikach rehabilitantka mówiła ze moze to Bartusiowi pomóc jest chetny do chodzenia skacze na nózkach jak go trzymam bo sam jeszcze nie,niewiem czy zakupic.
reklama
Y
yra245
Gość
ja jestem mega anty chodzik, Chodzik wymusza pozycję stojącą u dziecka. Dopóki dziecko nie jest gotowe, na taką pozycję uważam, że nie należy go – wkładając do chodzika – do tego zmuszać. Dlatego lekarze odradzają używanie chodzików. Rozwój układu kostnego dziecka i rozwój ruchowy muszą iść ze sobą w parze. Zdrowe dziecko wstaje, kiedy gotowe do tego są jego nóżki i kręgosłup. Chodzik zaburza również rozwój zmysłu równowagi. Ponieważ w nim nie da się upaść, dziecko korzystające z chodzika dużo później opanuje sztukę prawidłowego chodzenia niż ten maluch, który chodzika nie używał.
dziwię ci się że rehabilitant ci to zasugerował, no ale co lekarz to opinia, kiedy bartuś będzie gotowy sam nabędzie nowe umiejętności, ja np. nie po to sprawdzałam dziecku biodra, robiłam usg itp. żeby mu teraz to spieprzyć. niewiem taka moja opinia. ale wiem że dużo ludzi go używa, moja mama używała, no ale swoją drogą problemy z kręgosłupem teraz mam, nie mówię że to wina chodzika ale w pewnej części być może.
dziwię ci się że rehabilitant ci to zasugerował, no ale co lekarz to opinia, kiedy bartuś będzie gotowy sam nabędzie nowe umiejętności, ja np. nie po to sprawdzałam dziecku biodra, robiłam usg itp. żeby mu teraz to spieprzyć. niewiem taka moja opinia. ale wiem że dużo ludzi go używa, moja mama używała, no ale swoją drogą problemy z kręgosłupem teraz mam, nie mówię że to wina chodzika ale w pewnej części być może.