reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
No fajowe te wozeczki ale nie ta kategoria cenowa:) Mamy spacerowy, masywny wozek x-landera wiec teraz szukam lekkiego i taniego ale nie tandetnego, tak w razie potrzeby.

my narazie korzystamy ze spacerówki stokke i jestem zadowolona z niego bardzo, jak się franek urodzi spowrotem będzie gondola a jasiowi kupimy jakąś spacerówkę, ale najpierw na żywo obejrzymy np. w mama i ja sklepie a potem w necie.

ja nie kupuję spacerówki bo z tego naszego robi się spacerówka a że fajnie wchodzi mi do auta więc nie potrzeba nam nic więcej. POla jak jedzie to cała cała zadowolona :) a mamy jane slalom pro. lekki jest ale duży więc jak mała uśnie to ma sporo miejsca

reklama
Hej dziewczyny :)
Zamieszczam tutaj ogłoszenie mam nadzieje ze nie bedziecie miały nic przeciwko.
A mianowicie mam do sprzedania 5 puszek mleczka Nan Active 3. Puszeczka 350 g. Sprzedaje po 10 zł za puszkę. Mleczko ważne jest do końca marca. Moze jest jakas zainteresowana mama. Jak tak to prosze o kontakt na priv :)

Do góry