reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Blue a macie regulowana wysokosc tego pchacza? I jesli moge zapytac ile masz wzrostu?
bo kurcze zastanawiam sie czy wziac regulowany czy nie, mam 171 cm i nie chcialabym miec problemu z pchaniem.. :-)
Wiesz, że nawet nie wiem, czy się da regulować... Ja mam 164 cm, ale wydaje mi się, że jest dość wysoko ta rączka.

E: Aha, takiego zginania jak w linku nie mamy

E2: Nasze są takie: http://allegro.pl/sanki-metalowe-z-pchaczem-drewniane-siedzisko-w-wa-i1316171618.html

Ostatnia edycja:
reklama
my zaszalelismy i kupilismy HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1320070362) - Aukcje internetowe Allegro i powiem szczerze nie załuję , , mały jest narazie malutki a przy ziemi jest zimniej - ten spiworek jest dla mnie super, bedzie mu cieplutko , a i posłuża na kilka lat, bo oparcie wykrecane wiec i dla mnie byłyby ok ;) :-D, a i sa leciutkie bardzo.

No my mamy u dziadków zamówione te same. A raczej to oni się zdeklarowali jak zobaczyli na allegro.:tak:

my zaszalelismy i kupilismy HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1320070362) - Aukcje internetowe Allegro i powiem szczerze nie załuję , , mały jest narazie malutki a przy ziemi jest zimniej - ten spiworek jest dla mnie super, bedzie mu cieplutko , a i posłuża na kilka lat, bo oparcie wykrecane wiec i dla mnie byłyby ok ;) :-D, a i sa leciutkie bardzo.

No my mamy u dziadków zamówione te same. A raczej to oni się zdeklarowali jak zobaczyli na allegro.:tak:
o kurka, fajne, ale nie za taka kase...
spiworek mozna przelozyc z wozka, polozyc poduszke pod plecy i jazda.

Blue te Twoje mi sie podobaja, chyba nie bede sie bawic w regulowanego pchacza..

Frotka Ty to zawsze fajne zabawki wynajdziesz i w rozsądnej cenie po tym jak widziałam jak Twoja Milusia pięknie gra kliknę Marcelkowi te cymbałki na Mikołaja.:tak:

reklama
marciaa super pomysł :) chyba tez sobie sprawie takie walizki :)

dziewczyny a powiedzcie mi jaki spiworek polecacie do wozka? Jedno jest pewne nie moze miec Franio welnianego, bo ma alergie:/

Do góry