reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Pampersy miałam tylko w szpitalu.Cały cas do rozmiaru 3włącznie lecielismy na bella happy.Przemokła ze dwa razy po nocy ale wtedy zmienilismy rozmiar na większy.Na haggisy synek miał uczulenie wiec zraziłam sie i Milence nie kupuje również.4 zaczelismy od Dada z biedronki. Teraz w uzyciu drugi karton pampersów z promocji (3*54szt za 92zł.)Żadne nie sa tak miekkie jak pampers.

tez uzywalismy dada i jak dla mnie były ok,ale pampersy są lepsze.

reklama
Ja miałam happy też jako gratisy do czegoś, nie pamiętam i nie byłam zadowolona:no: Sztywne, szorstkie. Ja robię podobnie jak polusia na dzień huggies lub dada a na noc pampers active baby bo inne w nocy zaczęły mi przepuszczać a te nie. Co tu dużo mówić moim zdaniem huggies (super flex) i dada oraz te z lidla są naprawdę dobrej jakości ale na pewno pampersy najlepsze. Rzeczywiście żadne nie pobijają z miękkością.

zmierz rozmiar główki i ok 2-4 cm mozna wieksza ja tak zrobilam , narazie jest ok ale wiadomo ze głowka tez rosnie wiec mozliwe ze ok lutego marca będzie potrzebna nowa czapeczka.U nas ok 47-49 cm a mały ma ok 44-45 cm obwód.

reklama
Do góry