reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja pakuję Hankoka w kieszonkę bo kołyski nie trawiła :-D Tak jak blueberry mówi, chyba nie ma dzieci które lubia kołyske :baffled:
Poczatki motania są ciezkie ale wystarczy kilkanascie razy to idzie jak z płatka. Tym bardziej ze wybrałyscie jedna z trudniejszych chust na poczatek wiec jak tą zawiążecie to już nie bedziecie miały problemów z innymi :tak:

U nas pieluchy pampersy niemieckie/pramium care i jakos nie potrafie sie przekonac do innych. Choc ostatnio widziałam w tesco ich pieluchy (w zielonym opakowaniu), były rozpakowane wiec mogłam pomacac i sa całkiem, całkiem bo tez takie miekkie jak pampersy których uzywa Hankok. Jak mi sie skoncza moje zapasy to moze wypróbuje. Z drugiej strony wcale takie pieluchy nie wychodza duzo taniej niz pampersy bo za pampersy płaciłam 50gr za sztuke a tesco/lidl/biedronka niewiele taniej :baffled:

reklama
Z drugiej strony wcale takie pieluchy nie wychodza duzo taniej niz pampersy bo za pampersy płaciłam 50gr za sztuke a tesco/lidl/biedronka niewiele taniej :baffled:
No właśnie. Ja ostatnio kupiłam Babydream 46 szt po 21 zł i doszłam potem do wniosku, że tyle samo kosztują co Huggiesy, albo Pampersy jak jest jakaś promocja :baffled:

No właśnie. Ja ostatnio kupiłam Babydream 46 szt po 21 zł i doszłam potem do wniosku, że tyle samo kosztują co Huggiesy, albo Pampersy jak jest jakaś promocja :baffled:

No tak ale jesli ktos mieszka na obrzezach to tam nie ma reala czy tesco,tak jak u mnie za paliwo tam i spowrotem zaplacilabym z 20 zł.A biedronka pod nosem.

No tak ale jesli ktos mieszka na obrzezach to tam nie ma reala czy tesco,tak jak u mnie za paliwo tam i spowrotem zaplacilabym z 20 zł.A biedronka pod nosem.
Ale ja tez nie jezdze do sklepów. Kupuje na allegro niemieckie pampersy i mozna kupic w takiej własnie cenie. Kupuje koło 10 paczek pieluch i mam problem z głowy na dłuzszy czas :-)

temat pieluch widze ze kroluje :-D
My zaczelismy od Huggiesow 1 (choc Adas spory sie urodzil) i bylam tak zadowolona ze potem jeszcze ze 2 paczki kupilam :-) No a pozniej przeszlam na niemieckie pampersy (2) zamowione juz 4 miesiace temu na allegro - czekaly na swoja kolej :-)
z nich tez jestem zadowolona rozmiar jest wciaz dobry (choc Adas wazy juz prawie 6kg) i pewnie poki co toprzy pampersach zostane :-) z tym ze oczywiscie nastepnym razem kupimy juz 3

Dziewczynki podpowiedzcie co mam kupić mojej małej do autka by czasem ją zająć. Kurcze jeżdze bardzo dużo sama i średnio około 70 km dziennie wychodzi a mała nie raz daje popalic!

reklama
Dziewczynki podpowiedzcie co mam kupić mojej małej do autka by czasem ją zająć. Kurcze jeżdze bardzo dużo sama i średnio około 70 km dziennie wychodzi a mała nie raz daje popalic!
Ja ostatnio z moim brzdacem zrobilam prawie 200km, z przerwami oczywiscie, ale w sumie to przespal prawie cala droge...
My mamy powieszone cos takiego FAMILY SHOP - grzechotka - gryzak Lamaze Emanuel
bardzo go lubi :happy:

A fotelik masz z przodu czy z tylu? Ja wylaczylam airbagi i zamontowalam z przodu jak jezdze sama i powiem szczerze, ze to baaaardzo wygodne :)

Do góry