Moje też nie miały elastycznych.co Ty za dady 2 mialas? moje maja elastyczne boki![]()
U nas też tylko Pampersy w robocie, ale musimy sprawdzić te Dada 3 w końcu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje też nie miały elastycznych.co Ty za dady 2 mialas? moje maja elastyczne boki![]()
Ja dzis nabylam :-)Tak mówisz? I nie są sztywne? Bo ja się właśnie waham, żeby je kupić, ale te żółte były beznadziejne
A ja się w końcu zdecydowałam na chustę Rapalu w potworki
Zobacz załącznik 243897
Nie mogę się doczekać, kiedy przyjdzie![]()
Kieszonka czy kołyska? Bo w instrukcji Bebelulu było napisane, że kieszonka jest od 4 miesiąca, ale wszyscy inni podają że od urodzenia. Kołyską sobie nie zawracaj głowy, jeszcze nie słyszalam żeby jakieś dziecko lubiło to wiązaniePrzyszła chusta i za cholerę nie umiem się w nią dobrze omotaćPiszą, że dla dziecka do 4 miesiąca ma być kieszonka - jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Kuba się zmieścił w to, co mi się udało wymodzić.
Chyba poszukam filmików na youtube...
Wez nie strasz Fiolkowa!! ;-) Ja tez pewnie sobie nie poradzePrzyszła chusta i za cholerę nie umiem się w nią dobrze omotaćPiszą, że dla dziecka do 4 miesiąca ma być kieszonka - jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Kuba się zmieścił w to, co mi się udało wymodzić.
Chyba poszukam filmików na youtube...
Ja do tej pory tylko raz prałam. Podobno starsze chusty Rapalu były sztywniejsze i może dlatego jest takie zalecenie w instrukcji.blueberry - Trochę pobuszowałam na youtube, ale próbować dalej będę jutro, bo Kuba mi zasnął;-)
Chyba, że potrenuję na sucho. Zdaję sobie sprawę, że wyprana (zalecają 3-4 prania przed użyciem), miękka chusta będzie się łatwiej wiązać, ale wolę nie prać w razie, gdybym to chciała odesłać.