reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
uff ja w koncu tez kupiłam wózek!...ale od grudnia juz szukalam, dzien w dzien, dobrze ze juz po..:eek:
kupiłam u zywany ale było zdjecie bieznika i koła prawie w ogóle nie zużyte. mam andzieje ze sie sprawdzi:)

p.s. zdjecia sa z aukcji, to nie mój motor :-D

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 50
  • 3.jpg
    3.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 2.jpg
    2.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 51
  • 1.jpg
    1.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 51
Tabasia! Super! Gratuluje zakupu :-D
Dzieki ;-)
Zebys wiedziala ile ja tygodni wozka szukalam :-D No mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni :tak:

Co do przewijaka mam taki na lozeczko, troche sie pospieszylam, bo teraz spodobalo mi sie cos innego, ale trudno... To wszystko dlatego, ze ja jestem takim cholernym napalencem no i do tego pierwsze bobo dopiero :sorry: Wiec wszystko na hop siup, a pozniej czlowiek kombinuje, ze moze cos innego powinien kupic...
Ale nie bedzie tak najgorzej z tym kawalkiem drewna tak mysle ;-)

wozeczek zajebisty,
kolor turkusowy podoba mi sie bardzo mimo iz sama mam pistacjowy;-)
Tez pistacjowy mi sie podoba, ale ten zielony z tej firmy niekoniecznie...
A Ty jaki masz? :happy:

uff ja w koncu tez kupiłam wózek!...ale od grudnia juz szukalam, dzien w dzien, dobrze ze juz po..:eek:
kupiłam u zywany ale było zdjecie bieznika i koła prawie w ogóle nie zużyte. mam andzieje ze sie sprawdzi:)

p.s. zdjecia sa z aukcji, to nie mój motor :-D
Jaki slodziutki :-) Podoba mi sie no i widac, ze w idealnym stanie, a chicco ma bardzo dobre opinie :happy:
Ja tez wozka szukalam dluuuuugo, juz zle do glowy dostawalam!

ja mam do kąpieli wanienkę...i powiem szczerze że nic więcej nie zamierzam cudować. Oglądałam raz w DDTVN jak Zawistowski mówił o kąpieli noworodka... żadnych gąbek, leżaczków czy nawet myjek...Dziecko najbezpieczniejsze będzie na ręce rodzica w trakcie kąpieli :-D

Ja tak samo jak Mcgosia bede robic.
Gabke mialam kupic, ale wlasnie to siedlisko tych bakterii mnie odepchnelo :eek:
M bedzie trzymal naszego brzydala, a ja bede myla :-D

Może ona z tych co uważają że nie można kupić nic przed porodem ;-)

Tabasia! Super! Gratuluje zakupu :-D

o nie nie, ona jak tydzień temu chciałam kupić wanienkę jak zawsze stwierdziła że kasy nie ma a do kina łazi z facetem swoim:confused2:
na witaminy ostatnio musiałam się prosić bo nie mialam kasy to w końcu z łaską dała.. no i za nosidełko nie chce zwrócić a ona mila kupić , niezła menda z niej ..szkoda gadać..

adelina fajny wózek i jaki śliczny kolorowy pokój :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry