reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
uff ja w koncu tez kupiłam wózek!...ale od grudnia juz szukalam, dzien w dzien, dobrze ze juz po..:eek:
kupiłam u zywany ale było zdjecie bieznika i koła prawie w ogóle nie zużyte. mam andzieje ze sie sprawdzi:)

p.s. zdjecia sa z aukcji, to nie mój motor :-D

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 49
  • 3.jpg
    3.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 2.jpg
    2.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 49
  • 1.jpg
    1.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 50
Tabasia! Super! Gratuluje zakupu :-D
Dzieki ;-)
Zebys wiedziala ile ja tygodni wozka szukalam :-D No mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni :tak:

Co do przewijaka mam taki na lozeczko, troche sie pospieszylam, bo teraz spodobalo mi sie cos innego, ale trudno... To wszystko dlatego, ze ja jestem takim cholernym napalencem no i do tego pierwsze bobo dopiero :sorry: Wiec wszystko na hop siup, a pozniej czlowiek kombinuje, ze moze cos innego powinien kupic...
Ale nie bedzie tak najgorzej z tym kawalkiem drewna tak mysle ;-)

wozeczek zajebisty,
kolor turkusowy podoba mi sie bardzo mimo iz sama mam pistacjowy;-)
Tez pistacjowy mi sie podoba, ale ten zielony z tej firmy niekoniecznie...
A Ty jaki masz? :happy:

uff ja w koncu tez kupiłam wózek!...ale od grudnia juz szukalam, dzien w dzien, dobrze ze juz po..:eek:
kupiłam u zywany ale było zdjecie bieznika i koła prawie w ogóle nie zużyte. mam andzieje ze sie sprawdzi:)

p.s. zdjecia sa z aukcji, to nie mój motor :-D
Jaki slodziutki :-) Podoba mi sie no i widac, ze w idealnym stanie, a chicco ma bardzo dobre opinie :happy:
Ja tez wozka szukalam dluuuuugo, juz zle do glowy dostawalam!

ja mam do kąpieli wanienkę...i powiem szczerze że nic więcej nie zamierzam cudować. Oglądałam raz w DDTVN jak Zawistowski mówił o kąpieli noworodka... żadnych gąbek, leżaczków czy nawet myjek...Dziecko najbezpieczniejsze będzie na ręce rodzica w trakcie kąpieli :-D

Ja tak samo jak Mcgosia bede robic.
Gabke mialam kupic, ale wlasnie to siedlisko tych bakterii mnie odepchnelo :eek:
M bedzie trzymal naszego brzydala, a ja bede myla :-D

Może ona z tych co uważają że nie można kupić nic przed porodem ;-)

Tabasia! Super! Gratuluje zakupu :-D

o nie nie, ona jak tydzień temu chciałam kupić wanienkę jak zawsze stwierdziła że kasy nie ma a do kina łazi z facetem swoim:confused2:
na witaminy ostatnio musiałam się prosić bo nie mialam kasy to w końcu z łaską dała.. no i za nosidełko nie chce zwrócić a ona mila kupić , niezła menda z niej ..szkoda gadać..

adelina fajny wózek i jaki śliczny kolorowy pokój :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry