reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A może to ma coś wspólnego z mlekiem w cycach? No przecie budyń na mleku sie robi. ;-)
Ja mojego wózka nie opanowałam jeszcze bo mi sie nie chciało- pewnie bede przeklinać na czym swiat stoi jak będę miała wydzierajacego się trutnia w foteliku a wózka nie będę umiała złozyć hehe

teoria z mlekiem ma swój sens, myślałam, że mam w cycach, ale to był fałszywy alarm ;-)
co do wózka to mąż składał, a ja zerkałam, kazałam mu zamontować gondolę, a jak będzie potrzebne coś innego, to go znów zagonię :-)

Ktoś kiedyś pytał o wózek bebecar i o opinie właśnie stałam się jego posiadaczkę gondola + spacerówka jestem zadowolona. Wózek jest wprawdzie nie za lekki ale ja nie muszę go dzwigać a poza tym jest stabilny i porządny ma pompowane koła,dobrze się prowadzi. Jedną z zalet tego wozu jest cena nowy koszt ok 2500zł a ja mam używany za jedyne 300zł stan idealny.

Jakie sa cudowne rzeczy juz na wiosne w H&M az nie wolno tam zagladac bo grozi zakupem :-D trzeba sie powstrzymac i niech najpierw sie myszka urodzi a potem bedziemy szalaly :-D

Budynie - hehe dobre :-)
Teraz to wogole panuje moda na szybksiedzace, mowiace, chodzace i wogole szybko super rozwijajace sie i inteligentne dzieci. Mnie taka jedna ciotka - posiadaczaka super idealnej wnuczki zawsze podnosila cisnienie, a Bartus to siedzi juz ? a mowi cos ? a smieje sie ? bo naszaw tym wieku to sramto , tamto i owamto:wściekła/y:
Ja mysle ze mi kaszka manna na mozg nie padla :)

A zakupy super, ja to wogole ubranek nie mam duzo , wlasciwie same chlopiece po Bartku, musze cos dokupic jeszcze nowego, Bartek ma jednak takie typowo chlopiece ubranka, malo jest "uniwersalnych" a jednak bym chciala zeby Mala wygladala jak dziewczynka :) Dosc dominacji chlopow w domu !

hej dziewczynki!
a wiec byłam oglądać te wózki BEXA :tak: i się tylko utwierdziłam w przekonaniu, że są super :-D tzn. mają wsio to co chciałam żeby mieli. Kolory też bardzo fajne. Teraz kwestia kasy... i po kłopocie...:baffled:
oczywiście M. dalej sie odzywa się do mnie jak do krowy więc to jednyny problem czy da mi kase na ten wózek... gbur jeden... ehh sorka :-(

Milkshake no wiesz kochana laski nie robi to tez jego obowiazek ,ty wychowujesz dziecko/ dzieci a on niech kupuje nie ma ze boli :)napewno kupi :)

Jakie sa cudowne rzeczy juz na wiosne w H&M az nie wolno tam zagladac bo grozi zakupem :-D trzeba sie powstrzymac i niech najpierw sie myszka urodzi a potem bedziemy szalaly :-D
Oj wiem cos o tym...:-D Wczoraj z mamą się nałaziłam po H&M i ona tyle wspaniałych rzeczy kupowała...eh.. niech tylko nasz Dziubasek się urodzi a ja już pędze do H&M:cool2:

reklama
A ja zapomniałam wkleić moich ostatnich Dzidziusiowych zakupów:
6.jpg
5.jpg
7.jpg

Do góry