reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

No to tak mniej więcej, trochę ciemne wyszły, ale co mnie zdziwiło to to, że poszwa na kołderkę jest jednostronna, z drugiej strony biała

FAJOWA :-) i w realu również fajnie wygląda...hmmmm chcialam dla naszej niuni beżową kupic a moze jakiś kolorek czyli zieleń z niebieskim....w sumie to tez uniwersalne kolory bo róż to juz przesada:sorry2:
Dałaś mi do myślenia:-)

reklama
koza tu znalazłam staniki z obwodem 70 i miseczką do H

Macierzyństwo karmienie w e-lady.pl
Dziekować :) własnie o tym staniku pisałam (anita5068) ale zdecydowalam ze zrobie sama karmnik bo 70G/H to w ciazy nosze a pozniej bede potrzebowac 65 pod cycem wiec bez sensu wydawac 160zł a pozniej zwężać. Wole od razu kupic 65 i do momentu az mi sie zebra zejda przedłuzke bedę nosić.

koza - a skad wiesz, ze wrocisz do 65???? tak z ciekawosci pytam :-) Moze po prostu 70 Ci zostanie - moze nawet bys chciala bo chyba latwiej kupic cos, nie???
Ja mam okolo 75F i tez nie jest latwo, ale Ty masz jednak trudniej... :nerd:

My po zakupach, wanienka, stelaz, posciel, ochraniacze i materacyk juz sa :-)
Jeszcze tylko wozio i pare malych rzeczy i jestesmy w domu :happy2:

koza - a skad wiesz, ze wrocisz do 65???? tak z ciekawosci pytam :-) Moze po prostu 70 Ci zostanie - moze nawet bys chciala bo chyba latwiej kupic cos, nie???
Ja mam okolo 75F i tez nie jest latwo, ale Ty masz jednak trudniej... :nerd:
No byłoby łatwiej. A skad wiem? Pewnosci nie mam ale nie spotkalam sie z sytuacja zeby żebra sie nie zeszły- przecie teraz sa rozpychane przez dzidziora i bebechy, a jak dzidziora wypluję (ech chciałabym zeby tak łatwo było hehe) to powinno wszystko wrócic do normy.Poza tym mam chytry plan troszke się odchudzic po ciąży więc na żebrach nie bedzie tej miekkiej otulinki tłuszczowej hehe Sa niektóre staniki ściśliwce które 70 sa dobre -wszystko zalezy od firmy i modelu i co zabawniejsze czasami nawet od koloru :tak: bo mam inferno panache który czarny jest bardziej rozciagliwy niz biały.

mag007 mam nadzieje ze to zdrowe podejscie do dziecka mi zostanie po porodzie :-D Bo jak czasami słucham ześwirowanych mamusiek to mam wrazenie że dziecko im zrobiło budyń z mózgu ;-) kazałam kolezance obiecać że jak zacznę "budyniować" to mnie w łeb walnie :-D

ja mam wręcz czasem wrażenie, że mnie otaczają budynie :-D mam 2 takie koleżanki, normalnie aż mi czasem głupio, że mam takie luzackie podejście :-p

przyszła BEXA 4 :-) bardzo fajny wózek :tak: solidny i lekko się prowadzi :tak: nauczyliśmy się go już składać i montować te wszystkie rzeczy i naprawdę jesteśmy zadowoleni :-)

ja mam wręcz czasem wrażenie, że mnie otaczają budynie :-D mam 2 takie koleżanki, normalnie aż mi czasem głupio, że mam takie luzackie podejście :-p

przyszła BEXA 4 :-) bardzo fajny wózek :tak: solidny i lekko się prowadzi :tak: nauczyliśmy się go już składać i montować te wszystkie rzeczy i naprawdę jesteśmy zadowoleni :-)
A może to ma coś wspólnego z mlekiem w cycach? No przecie budyń na mleku sie robi. ;-)
Ja mojego wózka nie opanowałam jeszcze bo mi sie nie chciało- pewnie bede przeklinać na czym swiat stoi jak będę miała wydzierajacego się trutnia w foteliku a wózka nie będę umiała złozyć hehe

Pochwale się moimi czwartkowymi zakupami w Tesco :-)
3 pajacyki za całe 18,50 zł :-)

Załączniki

• P1160059.JPG
    P1160059.JPG
    32,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry