wpisz do raczkowania .kurde nie mam pojecia jak to znalezc tu na ebayu. jak moze po angielski nazywac sie wanka wstanka????
reklama
Szymek miał taka czapke rok temu i golfik też mamy , Ola ma teraz taką różowa i golfik też ale nieco inny kolor bo nie było .
Bardzo lubie te golfy bo szalik dla mnie do kitu dla takiego malucha
Katik
...jestem mamą...
ta małpe mój SZymek kochał my nie mamy ae kolezanka u której czesto bywam ma . I ola też już ja lubi fajne ma odgłosy smieszna jest starsznie
no wlasnie powoli przekonywalam sie jednak do tej malpki, po Twoim poscie juz sie zdecydowalam na 100%.
Kupilam, i teraz 3-4 dni robocze bede nogami przebierac o wczekiwaniu na przesylke hehe
sospettosa
Fanka BB :)
o co chodzi z tymi zabawkami dziwnymi od FP? No chodzi mi o pingwina i małpkę. One mają czemuś służyć poza wydawaniem dzięków?? Kurde jestem nie na czasie z zabawkami ;/. Adasia zabawki zajmują połowe wiaderka.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
ta malpa, to cos w stylu slimaka FP. No mamy slimaka. Jest bardzo czuly na wstrzasy i natychmiast gra i swieci glowka. Kostka na poczatku bala sie go, a teraz obgryza mu czulki, wgapia sie tez od czasu do czasu w lusterko. Jak juz zacznie przemieszczac sie na kolankach a nie na brzuszku, odblokujemy slimaka i Kostka bedzie za nim raczkowala - mam nadzieje. No i mechanizm dzialania jest taki sam jak wanki wstanki.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kwiatek - mamy podobne gusty hihi, alijka tez ma ten sam sweterek co dla hani kupilas, ten gruby na krotki rekawek z paskiem i ma tez prawie taki sam tylko ze na dlugi rekaw, i te skarpetki grube co dla tymka kupilas tez mam ale szare i rozowe, one sa swietne!
jak bylam w polsce to kupilam niuni wanke wstanke! kuzynka mi polecila, i nie ma lepszej zabawki mowie wam! mala tak szaleje i wali w ta zabawke a ona wciaz wstaje hihihi jest super! szczerze polecam, cos takiego: Wańka Wstańka Żółwik (1270553618) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja mam inna, moja jest cala z plastiku i gra i sie swieci i wogole... chinska
swietne to jest
Daga wklejam tutaj nocnik
FISHER PRICE Muzyczny Nocnik Nocniczek + Kubuś P. (1271245594) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Muzyczny Nocnik Nocniczek + Kubuś P. (1271245594) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: