reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ta małpe mój SZymek kochał my nie mamy ae kolezanka u której czesto bywam ma . I ola też już ja lubi fajne ma odgłosy smieszna jest starsznie

no wlasnie powoli przekonywalam sie jednak do tej malpki, po Twoim poscie juz sie zdecydowalam na 100%.
Kupilam, i teraz 3-4 dni robocze bede nogami przebierac o wczekiwaniu na przesylke hehe

Jeszcze jedno- teraz sprawdzilam. W USA ta zabawka kosztuje 8.99 dolcow. Jakbym ta co kupilam u mnie chciala kupic za dolary musze zaplacic 26.22
Zdzierstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!

o co chodzi z tymi zabawkami dziwnymi od FP? No chodzi mi o pingwina i małpkę. One mają czemuś służyć poza wydawaniem dzięków?? Kurde jestem nie na czasie z zabawkami ;/. Adasia zabawki zajmują połowe wiaderka.

ta malpa, to cos w stylu slimaka FP. No mamy slimaka. Jest bardzo czuly na wstrzasy i natychmiast gra i swieci glowka. Kostka na poczatku bala sie go, a teraz obgryza mu czulki, wgapia sie tez od czasu do czasu w lusterko. Jak juz zacznie przemieszczac sie na kolankach a nie na brzuszku, odblokujemy slimaka i Kostka bedzie za nim raczkowala - mam nadzieje. No i mechanizm dzialania jest taki sam jak wanki wstanki.

kwiatek - mamy podobne gusty hihi, alijka tez ma ten sam sweterek co dla hani kupilas, ten gruby na krotki rekawek z paskiem i ma tez prawie taki sam tylko ze na dlugi rekaw, i te skarpetki grube co dla tymka kupilas tez mam ale szare i rozowe, one sa swietne!

jak bylam w polsce to kupilam niuni wanke wstanke! kuzynka mi polecila, i nie ma lepszej zabawki mowie wam! mala tak szaleje i wali w ta zabawke a ona wciaz wstaje hihihi jest super! szczerze polecam, cos takiego: Wańka Wstańka Żółwik (1270553618) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja mam inna, moja jest cala z plastiku i gra i sie swieci i wogole... chinska

swietne to jest :)

reklama
Do góry