reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
a moje oficerki mi na łydce odstają...
te eskimoski są superanckie- ale ciekawe jak sie zachowują jak jest wilgoć- śnieg i dyszcz- bo skro to zamsz to moga przemakać
Katikowa ma chyba takie z tego co pamietam...
Ja muszę mieć coś mega ciepłego na gire bo jak za 2 tygodnie zaczne dojeżdzac do roboty to mi w te mrozy noga do peronu przymarznie jak będe czekać na kolejke

A mnie mąż po zarejestrowaniu się jako bezrobotna zabrał na zakupy i ufundował biednej, niepracującej... :-) takie buciki w daichmanie:
but.jpg
Nie ukrywam że bardzo mi poprawił humor:-)

ooo but nr 3 from Elvie faktycznie daje rade :-)

ja kocham emu, a wszelkie buty na obcasie to dla mnie koniecznosc"na wyjscia". w zimie to kazdy oblodzony chodnik bylby moj w takowym obuwiu :-D

ooo but nr 3 from Elvie faktycznie daje rade :-)

ja kocham emu, a wszelkie buty na obcasie to dla mnie koniecznosc"na wyjscia". w zimie to kazdy oblodzony chodnik bylby moj w takowym obuwiu :-D

To ja tez w sprawie tych butkow. Miala ktoras butki tego typu na zime? Daja rade jak chlapa jest? Boje sie ze jak nie ze skory to przemoknie.

Katik my też tą małkę z FP dostaliśmy dla Q i baaardzo nam się podoba tak więc dobry zakup... no i widzisz nie ma tego złego... zaoszczędziłaś 10f :-D

elvie a mnie bardzo podobają się drugie buty... trzecie też są oki, ale ja uwielbiam obcasy...

judysia no to pozazdrościć męża :-D

A ja dokonałam super okazyjnego zakupu
JEEP JOGGER CARROT, skrętne koło, MEGA OKAZJA !! (1272897040) - Aukcje internetowe Allegro
kupiliśmy, że zobaczymy co przyjdzie, jak coś to na podróże lotnicze będzie i u mamy jako zapasowy, a jak przyszedł, to już nic więcej mi nie trza, i tym sposobem 700/800 stówek mam w kieszeni, bo zakładałam x-landera albo casualplay kupić

dzisiaj zamówiłam taki kombinezonik

JEEP JOGGER CARROT, skrętne koło, MEGA OKAZJA !! (1272897040) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy jak przyjdzie

reklama
Kamisia, Onka - ja takie juz trzeci sezon bede nosic. Tzn czwarta pare teraz, ale kupilam kolejna tylko i wylacznie z powodu "widzimisie" i checi zmiany, a nie problemow z butami.
Owszem, na wielka chlape to one nie sa, ale na zime-zime sa idealne, zwlaszcza dla takich znarzluchow jak ja.
Zamsz co jakis czas impregnuje takim sprayem, ktory kupilismy do naszych butow trekingowych, i do tych butow tez sie nadaje.

Do góry