reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
justa - fajnie, że się na rajtki załapałaś, u mnie już nie było, ale i tak zapas mam bo na necie kupiłam;-)

filonka - śliczny komplecik na zimę!

aniez - cudne te butki! W oficerkach się zakochałam, a botki bardzo podobne już posiadam:-)

Trzy sezony temu wydałam 599zł na kozaki w Quazi i kolejną zimę w nich przebiegam, bo sa nie do zdarcia i wyglądają jak nowe, więc uważam, że WARTO! Oficerki klasyczne kupiłam skórzane, za 199zł, chyba firmy SOLO, polskie i już 2 razy mi zamek poszedł:/ Teraz licytuję kilka par z ZARY. Jak mi się uda jakąś aukcję wygrac to się pochwalę;-)

uwielbiam quazi. Mam od nich już chyba z 10 par butów na różne sezony, ale zawsze mi ciężko z jedną parą wyjść. W zeszłym roku śliczne kozaczki fioletowe mieli, z racji ciąży jakoś się nie zdecydowałam i do dzisiaj żałuję

no widze ze calkiem zakupowo sie tutaj zrobilo,
jesli chodzi o buty to u mnie najwazniejsze ze musza wygladac zgrabnie, nie lubie duzych masywnych butow...
no i w polszy sa najpiekniejsze buty, zawsze jak jestem to kupuje jakies... potem moje kolezanki sie pytaja: skad masz takie ladne buty? a ja na to: jak to skad? z polski!

Ostatnia edycja:
ŁOOOO jak tu zakupowo:)))
aga-ładniutkie te kozaczki

a ja kupilam małemu komplet zimowy
Zobacz załącznik 292680
ppiekny
ja dzis w H&M zaszalalam
obkupilam troche dzieciaczki
a dla mnie pozostalo juz tylko wodzenie wzzrokiem po wieszakach :)
jutro foty porobie to Wam wkleje
dla Tymka mam boskie buciki
a na oficerki choruje od dawna
takie porzadne skórkowe ale za góra 400zł
niestety w tym miesiacu moge sobie co najwyzej pomarzyc bo za szkole musialam zabulic za caly semestr z gory
ale w listopadzi moze sobie kupie

wizyta w H&M
dla H:
100_7084.JPG100_7085.JPG
dla T
100_7083.JPG100_7082.JPG

no byl do kompletu tez szalik ale niemowleciu trudno sie wiaze szalik bo ma króką szyjke a ten golfik fajny podszyty polarkiem przymierzylam mu w sklepie i ladnie mu szyjke opatulal wiec sie zdecydowalam

reklama
Puchatkowe fanki mam coś dla was:
Disney Baby - sklep Dajar
Niespodzianka Kubusia Puchatka - sklep Dajar
Urodziny Kubusia Puchatka - sklep Dajar
Kubuś Puchatek - sklep Dajar
U nas jest ta hurtownia i na miejscu mają dużo większy wybór. Dziś troszkę zaszalałam i Maję obkupiłam.

Kittek- fajoskie :)
za tydzień część tych rzeczy będzie do kupienia w biedzie. Już kiedyś zrobili taki rzut i ja zakupiłam takie grzechotki jak sa na stronie- za 5.99 pln, butelki i komplet sztućcy i miseczkę też chyba w tej cenie....wszystko ze znakiem disneya i bardzo ładne

Do góry