reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Mnie też papier rozwalił -to chyba po to żeby matka miała blisko jak będzie dupsko podcierać.

A póki co księżniczkę masz jedną -to i tron Jej się należy hahahahahahaha

Moja koleżanka ma taki nocnik co gra i Szymek go jako zabawke traktował nie bardzo łapał że w to się sika za to chętnie wkładał tam raczki żeby to grało , ale to wsio od dziecka zalezy , jednemu się spodoba innemu wystarczy zwykły .
U nas rajc jest z nakładki na toalete bo mały robi tak jak my więc czuje się dorosły a to wydatek 15 zł

Wg mnie takie nocniki to utopienie kasy w goownie dosłownie.
Zwykły nocnik pieknie sie spisuje a jak bedzie ciepło to tak jak 13 pisze bez pamka w majtach po podwórku i sie nauczy.
Co do "wielofunkcyjności" takiego tronu. Podnóżek - 15 zł - najprostszy, najzwyklejszy (za tyle kupiłam w tesco chyba) a nakładki też są od 20 zł... ale to moje zdanie ;-)

Wg mnie takie nocniki to utopienie kasy w goownie dosłownie.
bez przesady, jak kogos stac to i zloty tron niech kupi dziecku.

A ja mam nerwy. Wlasnie dostalam maila z ebay ze z powodu pomieszania w systemie niestety nie sa w stanie dostarczyc mi kupionej wczoraj zabawki dla Polki, bo takowej na stanie nie maja. Kase zwrocili mi na konto. No i co z tego skoro byli jedynymi sprzedawcami oferujacymi ta zabawke!!!!!!!!!
Buuuu, a tak sie napalilam!

EDIT

Wybaczcie monotematycznosc, ale wlasnie doznalam szoku. Na ebay tej zabawki nie ma. Jest na amazon. Wczoraj na ebay zaplacilam 18.49 funtow
dzis na amazon 8.95 f.

Ostatnia edycja:
13 - super ten nocnik!! No i to lanie na kasę bardzo mi się spodobało:D

A ja obiecałam się pochwalić jak buty zakupię, więc wrzucam linki;-)

Takie kupiłam do biegania na spacery i szybkich wypadów na miasto:
ZARA - KOZAKI SKÓRZANE 37 (1262784501) - Aukcje internetowe Allegro
Udało mi się w niezłej cenie:-)

Takie kupiłam, bo mi się spodobały. Na szybkie wypady się nie nadają, więc będą na te powolne:D
Aukcję obserwowałam z ceną 199zł, ale się zakończyła bez ofert, więc napisałam babce, że daję 150zł i się zgodziła:
Kozaki Maccioni Platforma roz.37 skóra venezia (1283342258) - Aukcje internetowe Allegro

A takie planuję jeszcze dokupić z przeznaczeniem "do biura", bo ja zwykle w stopy potwornie marznę. Tylko szare chcę, wysłałam zapytanie i czekam..
Kozaki Saszki Eskimoski Oficerki Granatowe HIT 37 (1269485429) - Aukcje internetowe Allegro

13 - super ten nocnik!! No i to lanie na kasę bardzo mi się spodobało:D

A ja obiecałam się pochwalić jak buty zakupię, więc wrzucam linki;-)

Takie kupiłam do biegania na spacery i szybkich wypadów na miasto:
ZARA - KOZAKI SKÓRZANE 37 (1262784501) - Aukcje internetowe Allegro
Udało mi się w niezłej cenie:-)

Takie kupiłam, bo mi się spodobały. Na szybkie wypady się nie nadają, więc będą na te powolne:D
Aukcję obserwowałam z ceną 199zł, ale się zakończyła bez ofert, więc napisałam babce, że daję 150zł i się zgodziła:
Kozaki Maccioni Platforma roz.37 skóra venezia (1283342258) - Aukcje internetowe Allegro

A takie planuję jeszcze dokupić z przeznaczeniem "do biura", bo ja zwykle w stopy potwornie marznę. Tylko szare chcę, wysłałam zapytanie i czekam..
Kozaki Saszki Eskimoski Oficerki Granatowe HIT 37 (1269485429) - Aukcje internetowe Allegro
z tych trzech, tylko ostatnie mi się podobają :-)

reklama
Do góry