reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aniam, te bokserki pumy sa boskie. uwielbiam takie buty!

Agnieszka, Twojego linka za nic w swiecie nie moge otworzyc :(
IMG_2784.jpgIMG_2783.jpg

No teraz to już powinnaś widzieć

reklama
kwiatek - mamy podobne gusty hihi, alijka tez ma ten sam sweterek co dla hani kupilas, ten gruby na krotki rekawek z paskiem i ma tez prawie taki sam tylko ze na dlugi rekaw, i te skarpetki grube co dla tymka kupilas tez mam ale szare i rozowe, one sa swietne!

jak bylam w polsce to kupilam niuni wanke wstanke! kuzynka mi polecila, i nie ma lepszej zabawki mowie wam! mala tak szaleje i wali w ta zabawke a ona wciaz wstaje hihihi jest super! szczerze polecam, cos takiego: Wańka Wstańka Żółwik (1270553618) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja mam inna, moja jest cala z plastiku i gra i sie swieci i wogole... chinska

katik - dlatego dalam linka zeby wiadomo bylo o co kaman, a tego pingwina widzialam na zywo, on duzy jest, mysle ze moze na pozniej... ja mam taka wanke wstanke mala moze z 15 cm ma

reklama
Do góry