reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
no, teraz widze. moja ciekawosc zostala zaspokojona dzieki
kwiatek - mamy podobne gusty hihi, alijka tez ma ten sam sweterek co dla hani kupilas, ten gruby na krotki rekawek z paskiem i ma tez prawie taki sam tylko ze na dlugi rekaw, i te skarpetki grube co dla tymka kupilas tez mam ale szare i rozowe, one sa swietne!
jak bylam w polsce to kupilam niuni wanke wstanke! kuzynka mi polecila, i nie ma lepszej zabawki mowie wam! mala tak szaleje i wali w ta zabawke a ona wciaz wstaje hihihi jest super! szczerze polecam, cos takiego: Wańka Wstańka Żółwik (1270553618) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja mam inna, moja jest cala z plastiku i gra i sie swieci i wogole... chinska
jak bylam w polsce to kupilam niuni wanke wstanke! kuzynka mi polecila, i nie ma lepszej zabawki mowie wam! mala tak szaleje i wali w ta zabawke a ona wciaz wstaje hihihi jest super! szczerze polecam, cos takiego: Wańka Wstańka Żółwik (1270553618) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja mam inna, moja jest cala z plastiku i gra i sie swieci i wogole... chinska
Katik
...jestem mamą...
Kurde Justa,nawet nie wiedzialam co to jest ta wanka wstanka cala. Wpisalam na allegro by mi inne wyswietlio i teraz kumam.
Mnie sie ten pingwin podoba!
FISHER PRICE MUZYCZNY PINGWIN WANKA-WSTANKA WAWA (1262837500) - Aukcje internetowe Allegro
Mnie sie ten pingwin podoba!
FISHER PRICE MUZYCZNY PINGWIN WANKA-WSTANKA WAWA (1262837500) - Aukcje internetowe Allegro
Katik
...jestem mamą...
Mamusia, dzieki.
Juz sobie tez znalazlam, szukalam tez czegos plastikowego jak Justa pisala, i w sumie na ebay maly wybor tego, chyba to niepopularna zabawka w UK
Teraz sie zastanawiam miedzy pingwinem, a taka
Fisher Price Go Baby Go Crawl-Along Musical Ball BNIB on eBay (end time 12-Nov-10 22:36:37 GMT)
Juz sobie tez znalazlam, szukalam tez czegos plastikowego jak Justa pisala, i w sumie na ebay maly wybor tego, chyba to niepopularna zabawka w UK
Fisher Price Go Baby Go Crawl-Along Musical Ball BNIB on eBay (end time 12-Nov-10 22:36:37 GMT)
reklama
Mamusia, dzieki.
ta małpe mój SZymek kochał my nie mamy ae kolezanka u której czesto bywam ma . I ola też już ja lubi fajne ma odgłosy smieszna jest starsznie
Podziel się: