reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ta małpe mój SZymek kochał my nie mamy ae kolezanka u której czesto bywam ma . I ola też już ja lubi fajne ma odgłosy smieszna jest starsznie

no wlasnie powoli przekonywalam sie jednak do tej malpki, po Twoim poscie juz sie zdecydowalam na 100%.
Kupilam, i teraz 3-4 dni robocze bede nogami przebierac o wczekiwaniu na przesylke hehe

Jeszcze jedno- teraz sprawdzilam. W USA ta zabawka kosztuje 8.99 dolcow. Jakbym ta co kupilam u mnie chciala kupic za dolary musze zaplacic 26.22
Zdzierstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!

o co chodzi z tymi zabawkami dziwnymi od FP? No chodzi mi o pingwina i małpkę. One mają czemuś służyć poza wydawaniem dzięków?? Kurde jestem nie na czasie z zabawkami ;/. Adasia zabawki zajmują połowe wiaderka.

ta malpa, to cos w stylu slimaka FP. No mamy slimaka. Jest bardzo czuly na wstrzasy i natychmiast gra i swieci glowka. Kostka na poczatku bala sie go, a teraz obgryza mu czulki, wgapia sie tez od czasu do czasu w lusterko. Jak juz zacznie przemieszczac sie na kolankach a nie na brzuszku, odblokujemy slimaka i Kostka bedzie za nim raczkowala - mam nadzieje. No i mechanizm dzialania jest taki sam jak wanki wstanki.

kwiatek - mamy podobne gusty hihi, alijka tez ma ten sam sweterek co dla hani kupilas, ten gruby na krotki rekawek z paskiem i ma tez prawie taki sam tylko ze na dlugi rekaw, i te skarpetki grube co dla tymka kupilas tez mam ale szare i rozowe, one sa swietne!

jak bylam w polsce to kupilam niuni wanke wstanke! kuzynka mi polecila, i nie ma lepszej zabawki mowie wam! mala tak szaleje i wali w ta zabawke a ona wciaz wstaje hihihi jest super! szczerze polecam, cos takiego: Wańka Wstańka Żółwik (1270553618) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja mam inna, moja jest cala z plastiku i gra i sie swieci i wogole... chinska

swietne to jest :)

reklama
Do góry