reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ooooo, widzę że nie tylko ja lubię stare, klasyczne i odważne;-)
Mnie się najbardziej podoba wersja biel-beż, ale ma biel przy wersji spacerowej, więc się będzie szybko brudzić:-(
Poza tym będziemy jeździć tym wózkiem długo, bo kupujemy ze spacerówką, więc i zimy nas czekają, dlatego jednak granat..
Mojemu M. tez się od razu tak spodobał, że już nawet innych oglądać nie chce. Ten i tylko ten:tak:

uwiwlbiam wszytko co retro:-) ostatnio znalazłam zdjęcie pokoiku dla bąbla: łóżeczko z baldachimem z grubego ręcznie rzeźbionego drewna, kołyska masywna z małymi też wyrzeźbionymi konikami na płozach. wszędzie koronki, ozdóbki no i sie zakochałam:-)
tylko mój mężuś by sie załamał jakby miał na to zarobić...
jest jeszcze jedna opcja - siedze na zwolnieniu więc zawsze moge sama zacząć rzeźbić, haftować, itd:-D

pozdrawiam
miłego dnia

reklama
hej dziewczyny:-)
co do wozkow to u mnie w gre wchodzi tylko stokke xplory Stokke® Xplory®-Buggy - Stokke® Germany , super wozek i najwazniejsze ze w testach goruje, moja znajoma go ma i chwali pod niebiosy, zreszta sama widzialam i go prowadzilam i zakochalam sie od razu:tak:

Dla mnie to wózek do marketu tylko;-) Też kiedyś ogladałam ale wogóle mi się nie podoba . Ale na szczęście ile ludzi tyle tez gustów:tak:

hej dziewczyny:-)
co do wozkow to u mnie w gre wchodzi tylko stokke xplory Stokke® Xplory®-Buggy - Stokke® Germany , super wozek i najwazniejsze ze w testach goruje, moja znajoma go ma i chwali pod niebiosy, zreszta sama widzialam i go prowadzilam i zakochalam sie od razu:tak:
Wyglada super - wlasnie takie mi sie zawsze podobaly jak widzialam rodzicow na spacerku :happy2: , bardzo nowoczesny. Tylko nie wiem czy jest stabilny, bo wyglada tak sobie i tego bym sie bala :-p

aga2010 - ten wozek jest stabilny, ale najlepiej sie samemu przekonac "na zywo"
aniam141 - nie wiem co masz na mysli mowiac: do marketu, bo jesli chodzi ci o to ze on sie tylko do bardzo plaskich powierzchni nadaje, to jestes w duzym bledzie, to jedyny wozek ktory sie super prowadzi po piasku, wertepach, lesie itp
ale racja, kazdy ma inny gust i dobrze tak, dla mnie nie tylko wyglad wazny, wozek ma byc bezpieczny i spelniac wszystkie wymogi:tak:

Rety Wy juz o wozkach????
Ja wczoraj "ponaglona" przez Was buszowalam po necie przegladajac wozki... i jestem zalamana! Sama nie wiem jaki wybrac, co jest dobre. Pozatym tutaj praktycznie nie do kupienia jest wozek gleboki... Nie wiem czy na taki sie decydowac, i sprowadzac go, czy jednak isc metoda wozenia dzieci tutaj :-( Jak na razie jestem w kropce, i dobrze ze jeszcze mnostwo czasu przede mna.
mam taki sam problem zupelnie nie mam pojecia jaki wybrac a po za tym jeszcze nie znalazlam takiego o ktorym mogla bym powiedzec -O to jest to!-dobrze ze mam jeszcze duzo czasu do namyslu :tak:

Natomiast jestem na 100 % przekonana do zakupu takiego kosza dla dziecka na pierwsze miesiace po urodzeniu:
Please Look After Me Moses basket : mothercare
Oj przesliczny jest !!!!podejrzewam ze tez go kupie :-)

Ja sobie wczoraj kupiłam duży rociagliwy stanik i luźny śliczny zielony sweterek:). Na tym etapie to wszystko czego mi potrzeba. O wózku nie myślę na razie:).

A ja dziś kupiłam śliczne pieluszki tetrowe, 3szt. za 2,99euro
W PL takich nie widziałam, bo są w kolorowe misie i różne takie cudeńka;-)
No i kupiłam jeszcze takie dziwne coś, niby kocyk a z jednego rogu ma zrobiony kaptur. Wykonany z pluszu, strasznie milusi, taki do przytulania. Myślałam, że wykorzystam po kąpieli, a tu przyszła koleżanka, ogląda i mówi, że jej brat dla dziecka to miał takie z ręcznika i tamto było po kąpieli, bo wodę wchłaniało a moje pluszowe to chyba tylko do owijania suchego bobasa:zawstydzona/y: Chyba muszę się jeszcze sporo nauczyć:-D

reklama
aniam141 - nie wiem co masz na mysli mowiac: do marketu, bo jesli chodzi ci o to ze on sie tylko do bardzo plaskich powierzchni nadaje, to jestes w duzym bledzie, to jedyny wozek ktory sie super prowadzi po piasku, wertepach, lesie itp
ale racja, kazdy ma inny gust i dobrze tak, dla mnie nie tylko wyglad wazny, wozek ma byc bezpieczny i spelniac wszystkie wymogi:tak:

No ale przyznaj sama że wyglad taki ma w sensie jak na płaskie powierzchnie , Czytałam o nim że mozna siedzisko wpiąć do auta - madre rozwiązanie .

Ja mam wózek wiec nawet nie muszę sie zastanawiać nad jego wyborem :-D W sumie tak naprawdę mam już kupione wszystko co mi potrzeba , bo wkońcu synek ma dopiero roczek . Poza jakimiś duperelami wielkich zakupów i wyborów planować nie musze . W sumie bardzo mnie to cieszy bo kasa na to idzie spora
A to moja brynia, wózio jest ze sztruksu i ma zloty stelaz , dość rzadko u nas spotykany .

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 73
Do góry