Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Malena, podwójny tzn, jaki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malena, podwójny tzn, jaki?
Co do wózka, my mamy prawie identyczny, ale z innej firmy, nie bedziemy go zmieniac, bo jako gleboki sprawdzal sie idealnie, za to musimy kupic duzą wygodną spacerówke, bo w poprzedniej sie polamały aluminiowe rurki i była do wyrzucenia,a z racji tego ze my duzo chodzimy na spacery, w szczegolnosci do lasu itp to potrzebna nam wygodna spacerowka na duzych pompowanych kolach, mamy spacerówke, typ, parasolka, ale ona jest dobra na krotkie wypady
Malena rzeczywiscie ten wuzioool wymiata !
Ja podwójnego wózka nie kupie synek już teraz wózka nie lubi , więc myślę że do tego czasu już wózek nie będzie potrzebny . Mam mutsy urbanrider i kupie di niego deskorolke
STEP - UP BOARD podnóżek, deskorolka (740441060) - Aukcje internetowe Allegro
Ten podwójny wózek rewelacyjny!! A cena jak na dwa wózki chyba też nie jest zbyt wygórowana. Wygląda na porządny i robi wrażenie.
My tez już wybraliśmy, głęboko-spacerowy Inglesina Classica Balestrino, taki:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=648&<osCsid>
Tylko jeszcze myślimy nad kolorem. na dole strony są wszystkie wersje. Zastanawiamy się nad granatowo-białą i granatową:-)
Ten podwójny wózek rewelacyjny!! A cena jak na dwa wózki chyba też nie jest zbyt wygórowana. Wygląda na porządny i robi wrażenie.
My tez już wybraliśmy, głęboko-spacerowy Inglesina Classica Balestrino, taki:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=648&<osCsid>
Tylko jeszcze myślimy nad kolorem. na dole strony są wszystkie wersje. Zastanawiamy się nad granatowo-białą i granatową:-)