A co to za "marka"?
To mutsy urbanrider
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to za "marka"?
wiesz co, tak smiesznie to napisalam, ze faktycznie mozna pomyslec, ze tu dzieci wozi sie jakims dziwnym sposobem.A jaka jest tam metoda wożenia?
hej kochane... ostatnio zastanawialam sie nad wanienka dla bobasa... ja mieszkam w uk, moj tz pracuje na nocki i w sumie prawdopodobnie bede sama kapac bobasa... i tak zlalazlam fajna wanienke... tzn fajnie wyglada i wydaje sie praktyczna... ale czy tak jest napewno?? moze ktoras z was ja miala??
MEGA PROMOCJA !!! OK BABY ONDA EVOLUTION (718528022) - Aukcje internetowe Allegro
Ja wybrałam taką:
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (740449438) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda bardzo podobnie, ale jest tańsza.
Prześledziłam allegro, straszne rozbieżności cenowe potrafią być.
Ja wybrałam taką:
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (740449438) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda bardzo podobnie, ale jest tańsza.
Prześledziłam allegro, straszne rozbieżności cenowe potrafią być.
tez widzialam ta tansza... ale ta drozsza ma taka gume ze dziecko sie nie slizga... to moje pierwsze dziecko i w sumei nie bede ukrywac ze jestem troszke wystraszona ze sobie nie dam rady, ze krzywde maluszkowi zrobie... nikt mi nie wytlumaczy, nie podpowie, nie pokaze... sama bede musial sie uczyc... chociaz kumpela ktora mieszkala niedaleko mnie tez sam sobie musial radzic i mowi ze czlowiek przy maluszku to sam sie szybko uczy... wiec tym sie pocieszam
no i w sumie ta wanienka przypadla mi do gustu, wydaje sie bezpieczna... bo w takiej zwyklej to chyba na poczatku nie byloby latwo poradzic sobie samej przy kapaniu maluszka... tak sie zastanawiam teraz bo lecimy do polski w listopadzie i mysle moze kupic i wziasc ze soba... ale czy zmiesci sie do walizki?? w sumie sa podobne tutaj w uk z mamas & papas ale tez bez gumy...