reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
kurde ale fajne ta wanienka! super! popytam w sklepach czy jest rzeczywiscie bezpieczna dla dziecka choc na taka tez wyglada, tez sie nad nia zastanowie:-)

wlasnie tez spojrzalam, bardzo fajna wanienka. I wydaje sie byc naprawde bezpieczna. Tylko ten maluch na zdjeciu juz taki troszke wiekszy jest, czy bedzie rownie dobra dla calkiem malego brzdaca?

hehe, az weszlam sobie poogladac jakie tutaj sa dostepne wanienki, i zobaczcie co znalazlam :szok::szok::szok:
Tummy Tub baby bath : mothercare

A jaka jest tam metoda wożenia? :szok:
wiesz co, tak smiesznie to napisalam, ze faktycznie mozna pomyslec, ze tu dzieci wozi sie jakims dziwnym sposobem.
Chodzilo mi wlasciwie o to, ze tu bardzo ciezko dostac jest typowy gleboki wozek. Wlasciwie glownie dostepne sa takie jakby juz spacerowki, a dla mniejszego dziecka - doklada sie taki fotekik i tak go wozi...
Argos -
Nie jestem przekonana do tych wozkow, i do tego by dziecko stale wozic w takim foteliku. Dlatego bede musiala sie dluzej zastanowic co z tym fantem zrobic....

hej kochane... ostatnio zastanawialam sie nad wanienka dla bobasa... ja mieszkam w uk, moj tz pracuje na nocki i w sumie prawdopodobnie bede sama kapac bobasa... i tak zlalazlam fajna wanienke... tzn fajnie wyglada i wydaje sie praktyczna... ale czy tak jest napewno?? moze ktoras z was ja miala??

MEGA PROMOCJA !!! OK BABY ONDA EVOLUTION (718528022) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam tą wanienke i jest rewelacyjna , bardzo duża i wygodna , małego sama w niej bez problemu kąpałam i zreszta pluska się w niej do tej pory tylko teraz w niej siedzi . Polecam jest naprawde superowa . Zreszta kilku kolezankom ja poleciłam i tez są bardzo zadowolone:tak:. Ja mam niebieską

Ja wybrałam taką:
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (740449438) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda bardzo podobnie, ale jest tańsza.
Prześledziłam allegro, straszne rozbieżności cenowe potrafią być.

tez widzialam ta tansza... ale ta drozsza ma taka gume ze dziecko sie nie slizga... to moje pierwsze dziecko i w sumei nie bede ukrywac ze jestem troszke wystraszona ze sobie nie dam rady, ze krzywde maluszkowi zrobie... nikt mi nie wytlumaczy, nie podpowie, nie pokaze... sama bede musial sie uczyc... chociaz kumpela ktora mieszkala niedaleko mnie tez sam sobie musial radzic i mowi ze czlowiek przy maluszku to sam sie szybko uczy... wiec tym sie pocieszam :tak::tak::tak:
no i w sumie ta wanienka przypadla mi do gustu, wydaje sie bezpieczna... bo w takiej zwyklej to chyba na poczatku nie byloby latwo poradzic sobie samej przy kapaniu maluszka... tak sie zastanawiam teraz bo lecimy do polski w listopadzie i mysle moze kupic i wziasc ze soba... ale czy zmiesci sie do walizki?? w sumie sa podobne tutaj w uk z mamas & papas ale tez bez gumy...

reklama
tez widzialam ta tansza... ale ta drozsza ma taka gume ze dziecko sie nie slizga... to moje pierwsze dziecko i w sumei nie bede ukrywac ze jestem troszke wystraszona ze sobie nie dam rady, ze krzywde maluszkowi zrobie... nikt mi nie wytlumaczy, nie podpowie, nie pokaze... sama bede musial sie uczyc... chociaz kumpela ktora mieszkala niedaleko mnie tez sam sobie musial radzic i mowi ze czlowiek przy maluszku to sam sie szybko uczy... wiec tym sie pocieszam :tak::tak::tak:
no i w sumie ta wanienka przypadla mi do gustu, wydaje sie bezpieczna... bo w takiej zwyklej to chyba na poczatku nie byloby latwo poradzic sobie samej przy kapaniu maluszka... tak sie zastanawiam teraz bo lecimy do polski w listopadzie i mysle moze kupic i wziasc ze soba... ale czy zmiesci sie do walizki?? w sumie sa podobne tutaj w uk z mamas & papas ale tez bez gumy...

Myślę że ta guma nie jest jakoś super ważna , ja na poczatku na ten lezaczek kładłam poprostu tetrową pieluszkę . Zreszta dziecko napewno Ci z tego nie " zjedzie " nie ma takiej możliwości

Do góry