reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
u nas w rodzinie chlopak ktory jad tylko chleb z nutella. tez ciekawy przypadek. teraz w wieku 27 lat ma problemy ze stawami i koscmi - bo braki w budulcu byly, no i wage tez ma imponujaca - jeszcze zadna z nas mu do piet mu nie dorasta:-)

Mojej szwagierki synek ma ponad 3 lata a odkac zaczął samodzielnie władać widelcem i mówić co chce jeść szama same parówki, jajka i uwaga- uwielbia wylizywać wszystkie kości z kuciaka:szok:To nieprawdopodobne jak to dziecko je np skrzydełko- ja zjem tylko to co sprawnie odejdzie od kości a ten mały zbój z chęcią zje to co ja zostawiłam i potem to tej kości nawet pies nie chce tknąć bo tam nawet zapach mięsa nie został.
Pomijam fakt że mały wyglada jak serdelek -ale jest uroczy:zawstydzona/y:Mimo wszystko ja bym mu nie dała takiego zarła, a tłumaczenie rodziców ze wybiega wszystko w przedszkolu to dla mnie absurd- bo nie o to tu chodzi

No wreszcie wyklikalam wszystko na allegro :-D Wydalam kupe kasy, ale przynajmniej wiekszosc rzeczy bede juz miec :tak: W weekend odbieramy przewijak i materacyk, wiec definitywnie trzeba zaczac robic miejsce na rzeczy dziecka.

Macie juz kupione staniki i koszule do karmienia?

To super. Gratulacje, że już większość będziesz mieć. Stanika jeszcze nie kupuję, bo kto wie ile jeszcze piersi urosną. Kupię dopiero w kwietniu. A koszule ma 2 pożyczone. Jedną mam a jedną dokupię jeszcze. Biorę 4 do szpitala.

reklama
Do góry