reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
a zebys wiedzia ile mnie nerwow kosztuje wybieranie wszytkiego na allegro... :baffled: jak za kare:baffled::baffled::baffled:

zrobilam sobie nawet taka tabelke i wpisuje co od ktorego sprzedawcy i za ile i w ogole NIECH KTOS TO ZROBI ZA MNIE:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Hehehe znam ten bol :-D Ale... doszlam do wniosku, ze TANIEJ mi wyjdzie jak kupie wiekszosc rzeczy u jednego sprzedawcy (nawet jesli poszczegolne rzeczy nie sa u niego najtaniej na allegro), bo przynajmniej place za przesylke tylko raz. Nie wyobrazam sobie kupowania body za 8zl i doplacania 15 za przesylke :-D I tak z kazdym produktem :szok:;-)

z bambino używam mydełko ale oliwkę odradzam bo brudzi na żółto ubranka i to zależy bo raz kupiłam i nie brudziła a kilka razy mi się trafiła taka, że popsuła mi śpiochy, ręczniczek i szlafroczek HANI bo takie żółte śmierdzące tłuste plamy sa które nie schodzą.... :-:)wściekła/y:

Nivea jak najbardziej polecam ja używałam przeciw odparzeniom i oliwkę jest przezroczysta nei brudzi jak bamibino i nie uczula jak Jhonson

Dzieki za opienie
:tak:

Cześć Dwupaki!;-)
Przy okazji namierzania babki, która robi spam zakupowy trafiłam do Was. Pozwolę sobie zabrać głos - mam nadzieję, że się nie pogniewacie:zawstydzona/y: Nivea jak najbardziej! Moje dziecko w pewnym momencie (konkretnie w drugim tygodniu) złapało alergię na bambino, podobnie było z bubchen. Położna poleciła kosmetyki z Nivea, płyn do kąpieli i teraz zimą oliwka. Ale to tak co drugie mycie. Poza tym krem na każdą pogodę. Sterylizator - to już wiecie. Nie ma sensu. Garnek, wrzątek i gites:tak: rozważcie kwestię laktatora i to lepszego - mnie było szkoda kasy, kupiłam BabyOno (nożyczki też mają do bani:dry:). Szybko później kupowałam Avent...
Osłonka na łóżeczko antygryzoniowa to jeszcze trochę, ale też ostrożnie z łóżeczkami - jednej dziewczyny synek zaczął gryźć i się normalnie drzazgi zrobiły:shocked2: To chyba był Klupś, sosna. Lepiej wziąć takie bardziej impregnowane... jeszcze raz straszliwie przepraszam, że się wcięłam, ale ja gaduła jestem:zawstydzona/y:

Udanego rozpakowywania!!!

Fajnie, ze do nas napisalas, Twoje uwagi na pewno nam sie przydadza
:tak::-D

no właśnie nie wiem, co wybrać, chyba otulaczki takie ładniejsze są :dry:

bony czego to ludzie nie wymyślą :szok: SPRAY ujędrniający ramiona ZIAJA skuteczny NEW (882330177) - Aukcje internetowe Allegro

:cool2::cool2::cool2:

Witajcie dziewczyny:)
Mimo, że mam termin na lipiec 2010 to zdecydowałam się napisać tutaj, ponieważ u Was się dużo więcej dzieje no i większy szał zakupowy panuje:) Wy już prawie na finiszu a u nas jeszcze spokojnie, nieśmiało przeglądam wasze posty.
A zresztą brzucha już mam takiego dużego jakbym na kwiecień miała więc co tam:)
Od razu przejdę do mojego pytania. Co sądzicie o takich LEŻACZKACH- BUJACZKACH??
FISHER PRICE #41a HUŚTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 W-w (886345165) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mnie się to podoba, bo i praktyczne no i wygodne, tylko....czy aby maluch za bardzo się do tego nie przyzwyczai?Moja kuzynka coś takiego ma, no i tak się bobas wybujał, że teraz aż pod sufit muszą podrzucać, żeby zasnął.
No i nie wiem, co Wy o tym myślicie?
Pozdrawiam Karolina

Też chyba kupię leżaczek, ale inny trochę tańszy i z bajerami. Poza tym nie na allegro bo im nie ufam, a ceny często są wyższe.
To mój wybór: Chodziki,leżaczki - Delti Leżaczek Swing

No wreszcie wyklikalam wszystko na allegro :-D Wydalam kupe kasy, ale przynajmniej wiekszosc rzeczy bede juz miec :tak: W weekend odbieramy przewijak i materacyk, wiec definitywnie trzeba zaczac robic miejsce na rzeczy dziecka.

Macie juz kupione staniki i koszule do karmienia?

reklama
No wreszcie wyklikalam wszystko na allegro :-D Wydalam kupe kasy, ale przynajmniej wiekszosc rzeczy bede juz miec :tak: W weekend odbieramy przewijak i materacyk, wiec definitywnie trzeba zaczac robic miejsce na rzeczy dziecka.

Macie juz kupione staniki i koszule do karmienia?
staniki już kupiłam - koszul brak, najchętniej to bym wzięła piżamę

Do góry