reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
Ja synkowi wyparzalam butelki wrzatkiem,i dokladnie mylam i bylo ok
Sliczna koszula, te na allegro to takie wory:-(
Gratulacje, a powiedz mi mieli w tym sklepie kolor arctic??
nie pomogę bo nie mam pojecia
Z tego co wiem to koloru Arctic nigdzie się nie kupi bo jeszcze go w Polsce nie ma. Wczoraj rozmawiałam z miłym Panem ze sklepu Misiowy Kuferek.pl i wszystko mi wytłumaczył. Podobno mają być w marcu.
Pozdrawiam, Ala
Specjalistki moje drogie, czy możecie coś powiedzieć na temat wózka Babyactive jet?
BabyActive Jet
Też się zastanawiałam nad tym wózkiem, ale koleżanki mi odradziły bo podobno jest słaby jakościowo. Po kilkunastu spacerach cos zaczyna skrzypieć itp.
W końcu kupiłam Concorda +gondolę , troche droższy ale warto.
Misiowy Kuferek.pl - Sklep dla Ciebie i Twojego Dziecka/ Akcesoria dla Mam i niemowlaków, wózki dla dzieci , artykuły szkolne i kolorowe zabawki - Spacerowe Misiowy Kuferek.pl , to sklep dla Twojego dziecka
Ja ze sterylizatora rezygnuję, najprawdopodobniej również z podgrzewacza przynajmniej na razie, uważam za całkiem zbędny tez termometr do kapieli no i generalnie wiele innych rzeczy.
W jednym z łódzkich sklepów widziałam X-Landera arctic na żywo (no chyba że mi całkiem na wzrok padło, ale wątpię, bo kolory zawsze rozróżniałam):-) można zdecydować się na inny kolor gondoli i inny spacerówki, też myślę o tym ale najważniejsze że model wybrany.. nareszcie:-)
W jednym z łódzkich sklepów widziałam X-Landera arctic na żywo (no chyba że mi całkiem na wzrok padło, ale wątpię, bo kolory zawsze rozróżniałam):-) można zdecydować się na inny kolor gondoli i inny spacerówki, też myślę o tym ale najważniejsze że model wybrany.. nareszcie:-)
reklama
dzięki - też mi się tak wydawało, ale pewności nie mamNata ja jestem zdania, że wszelkie gadżety typu laktator, sterylizator, podgrzewacz można kupić już po porodzie kiedy okaże się, że są nam potrzebne
Podziel się: