a co z przewijakiem który można położyć na łóżeczko - moja koleżanka ma taki
no wlasnie o taki mi chodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co z przewijakiem który można położyć na łóżeczko - moja koleżanka ma taki
a ja juz zlaktatorem do szpitala jade rodzic. jest na liscie rzeczy- dostalismy od poloznej, ktore mam ze soba zabrac.
poradźcie - kupiliśmy łóżeczko 120x60 - a jaką do tego pościel 120x90 czy 135x100 na allegro w różnych aukcjach są podane wymiary poszewek, ale już nie ma wymiaru ochraniacza
A ja dostałam od koleżanki taką listę -na marcówkach już przerabiały ten temat;-)
Łóżeczko
Materacyk (mamy kokosowy, bo gryka wydawała mi się nieprzyjemna jak dotykałam... )- kokos gryka polecają lekarze , nam co się wydaje chyba mniej ważne
Ceratka na materacyk- po co to powietrza nie przepuszcza
Bzdury reklamowane, o których nie należy myśleć:
monitor oddechu,
sterylizator do butelek,-
specjalny kosz do zużytych pieluch z workami- ja mam i nie jest bzdurą choć jak ktoś nie ma na to kasy nie ma co szalec
A ja w jakiejś gazecie dzieciowej przeczytałam coś na co bym nie wpadła mausia pisała ze musiała się na butlę przestawić i przygotowywała sobie butelki z wsypanym mlekiem a wodę w... termosie miała...nie musiała wstawać, gotować, podgrzewać itp...
Witajcie dziewczyny
Mimo, że mam termin na lipiec 2010 to zdecydowałam się napisać tutaj, ponieważ u Was się dużo więcej dzieje no i większy szał zakupowy panuje Wy już prawie na finiszu a u nas jeszcze spokojnie, nieśmiało przeglądam wasze posty.
A zresztą brzucha już mam takiego dużego jakbym na kwiecień miała więc co tam
Od razu przejdę do mojego pytania. Co sądzicie o takich LEŻACZKACH- BUJACZKACH??
FISHER PRICE #41a HUŚTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 W-w (886345165) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mnie się to podoba, bo i praktyczne no i wygodne, tylko....czy aby maluch za bardzo się do tego nie przyzwyczai?Moja kuzynka coś takiego ma, no i tak się bobas wybujał, że teraz aż pod sufit muszą podrzucać, żeby zasnął.
No i nie wiem, co Wy o tym myślicie?
Pozdrawiam Karolina