aniez
Fanka BB :)
Forget- te kopertowe bodziaki są świetne dla maluszka i dla Ciebie- oboje nie bedziecie się denerwować.
Ja mam więcej bodziaków niż śpioszków, ale mam też spodenki
takie męciutkie dla maluszka. Generalnie, jak pamiętam, Kuba najbardziej zalewał bodziaki, pieluszki (te pod główką) i mamusie lub tatusia oczywiście 
Też się pochwalę! Mąż nie zdzierżył mojego jęczenia, że nic nowego nie kupiłam dla Bartusia, bo mam lenia i mi się nie chce ganiać po sklepach i w sobotę po południu oświadczył, że na jego oko Kuba jest zdrowy i jedziemy do sklepu
No i kupiłam troszke cieplejszych rzeczy (bo po Kubuli to same przewiewne mam), i kilka pierdułek typu grzebyczek, szczoteczka, nożyczki, smoczki...
Na przyszłą sobotę mam zaplanowane grubsze zakupy (materac, kołderka itd), bo mój mąż postanowił wziąć byka za rogi i mieć święty spokój
Jak dobrze pójdzie zostaną tylko apteczne i pieluszki
No poza tym Kubusia trzeba będzie obuć i ubrać na wiosnę 
Ja mam więcej bodziaków niż śpioszków, ale mam też spodenki

Też się pochwalę! Mąż nie zdzierżył mojego jęczenia, że nic nowego nie kupiłam dla Bartusia, bo mam lenia i mi się nie chce ganiać po sklepach i w sobotę po południu oświadczył, że na jego oko Kuba jest zdrowy i jedziemy do sklepu

Na przyszłą sobotę mam zaplanowane grubsze zakupy (materac, kołderka itd), bo mój mąż postanowił wziąć byka za rogi i mieć święty spokój