Moje piętrowe taaakie drogie nie było...swoją drogą elvie 2,5 tysia za kilka desek, przesada. No, ale jeśli Tobie to pasuje to zdecydowanie to pierwsze, widać ,ze jest bezpieczniejsze. W tym drugim te barierki u góry w ogóle nie spełniają moim zdaniem norm bezpieczeństwa, a już dół to porażka totalna. mamusia nie koniecznie trzeba nowe łóżka kupować przy rozdzielaniu dzieci:-). Ja kupiłam piętrowe z którego później robi się dwa osobne łóżka, także mam kłopot z głowy ;-)
reklama
Dziękuję! Udam się zatem do stolarza i zapytam za ile by nam takie łóżko zrobił. To białe bardziej by nam wizualnie pasowało, bo dzieci mają już białe meble. Sosnowe to jednak drewniane i pewnie dłużej posłuży. wronka - o takiej opcji właśnie myślałam, żeby później te łóżka rozdzielić.
gosienkag76
Fanka BB :)
Elvie my kupiliśmy dla Emila piętrówkę jak się Mateusz urodził.To było z firmy Vox tylko my kupiliśmy od kogoś bo normalna cena była kosmiczna, chociaż nie taka jak ty wrzuciłaś
Emil miał 3 lata i nigdy z tego łózka nie spadł, chociaż on mega wiercipięta jest podczas snu.VOX 3w1 łóżko biurko szafa Sprzedam - Meble, Szafy, Biurka - Gumtree Mazowieckie
Aniam
Emil miał 3 lata i nigdy z tego łózka nie spadł, chociaż on mega wiercipięta jest podczas snu.VOX 3w1 łóżko biurko szafa Sprzedam - Meble, Szafy, Biurka - Gumtree Mazowieckie
Aniam
Gosieńka super to Twoje łożko Tym bardziej jakl ktoś nie ma mega wielkiego pokoju .
Na małe metraże to jeszcze fajne
KURA Dwustronne łóżko - IKEA
koleżanka to kupiła i starszak na górze spał .
A kiedyś jak u niej byłam to wymyśliłyśmy żeby na dół dac sam duży materac . I córa jej tam śpi . Zlecieć nie ma skąd , bo jest na dole , a i cenowo wyszło z sensem Wcześniej jej starszak miał tam kącik do zabawy .
Na małe metraże to jeszcze fajne
KURA Dwustronne łóżko - IKEA
koleżanka to kupiła i starszak na górze spał .
A kiedyś jak u niej byłam to wymyśliłyśmy żeby na dół dac sam duży materac . I córa jej tam śpi . Zlecieć nie ma skąd , bo jest na dole , a i cenowo wyszło z sensem Wcześniej jej starszak miał tam kącik do zabawy .
gosienko - pomysł ok, ale ja bym chciała, żeby to jeszcze fajnie wyglądało, a to jak dla mnie totalne szkaradztwo. O gustach się nie dyskutuje, ale ja wolę sosnowe;-) No i zależy mi żeby były 2 łóżka do spania króre później się rozdzieli. aniam - te z ikei w sobotę widziałam, nie wyglądało solidnie, więc odpuściłam. Zapytanie do naszego stolarza wysłałam i dostałam info, że taniej będzie mi kupić, bo on musiałby przestawiać maszyny i mnóstwo zachodu by z tym było. Sprawdzę jakiś mniej znanych stolarzy w okolicy, może oni czas mają i chętnie zrobią.
łypie po tym allegro i nawet nie wiedziałam że taką jazdę można kupić
SUPERIOR 80x200 łóżko piętrowe 3 osob MEGA SOLIDNE (3665833269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
laski jakby się którejś trojaczki trafiły , a sypialnia jedna by była , też można temat rozwiązać
Elvie dla mnie porażką jest stawianie piętrowego wyra jak ma się spory dom
One nigdy nie będą piękne , a stawia się je z tytułu oszczędności miejsca , żeby dzieciom nie zagracić pokoju i nie zabrać miejsca do zabawy czy nauki
SUPERIOR 80x200 łóżko piętrowe 3 osob MEGA SOLIDNE (3665833269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
laski jakby się którejś trojaczki trafiły , a sypialnia jedna by była , też można temat rozwiązać
Elvie dla mnie porażką jest stawianie piętrowego wyra jak ma się spory dom
One nigdy nie będą piękne , a stawia się je z tytułu oszczędności miejsca , żeby dzieciom nie zagracić pokoju i nie zabrać miejsca do zabawy czy nauki
gosienkag76
Elvie ja wiem że o gustach się nie dyskutuje, ale żeby od razu to było szkaradztwo Dla mnie to normalne łóżko piętrowe, może nie mega wypasione ja te które ty wstawiałaś, może nie za taką kasę ale Emilowi się podobało a to chyba najważniejsze No czasami tak jest że nie ma się na koncie czy w słoiku nie wiadomo jakiej kasy i trzeba wybierać między tym co nam się podoba a tym na co nas stać.Pomyśl też czasami o tym jak będziesz swoje opinie wrzucać bo generalnie lekko irytująco zaczyna się robić
Aniam dokładnie my je kupiliśmy właśnie dlatego że mieliśmy bardzo małe mieszkanko i pokój chłopców też nie był duży.Łóżko duże ,mega pojemne półki, w szafie dzieciaki sobie pikniki urządzały.Helenka teraz czeka aż je złożymy . najwyżej jakieś naklejki ponaklejamy żeby je rozweselić i będzie zadowolona
Aniam dokładnie my je kupiliśmy właśnie dlatego że mieliśmy bardzo małe mieszkanko i pokój chłopców też nie był duży.Łóżko duże ,mega pojemne półki, w szafie dzieciaki sobie pikniki urządzały.Helenka teraz czeka aż je złożymy . najwyżej jakieś naklejki ponaklejamy żeby je rozweselić i będzie zadowolona
Ostatnia edycja:
gosieńka jest masa fajnych naklejek na allegro
Ja sama mam kilka na zwykłych szafach z ikea Do tego mamy kolorowe ściany .
Dzieciakom w sumie nie wielkim kosztem można fajnie pokój wykombinować .
Ja zresztą specjalnie kupiłam zwykłe drewniane , meble a zrobiłam kolorowe ściany żeby były na dłużej .
Potem ściany zrobię " normalne " meble zostaną i już się z tego młodzieżówka zrobi.
Wolę jednak palmy niż nowe meble za kilka lat
A no i jeszcze jest to ikea bo zawsze dokupię resztę do kompletu za jakiś czas . Np. biurko .
Na biurko zresztą już poluję .. na dziale z przecenami
. Wyro i komoda tez z tego działu pochodzą
Ja sama mam kilka na zwykłych szafach z ikea Do tego mamy kolorowe ściany .
Dzieciakom w sumie nie wielkim kosztem można fajnie pokój wykombinować .
Ja zresztą specjalnie kupiłam zwykłe drewniane , meble a zrobiłam kolorowe ściany żeby były na dłużej .
Potem ściany zrobię " normalne " meble zostaną i już się z tego młodzieżówka zrobi.
Wolę jednak palmy niż nowe meble za kilka lat
A no i jeszcze jest to ikea bo zawsze dokupię resztę do kompletu za jakiś czas . Np. biurko .
Na biurko zresztą już poluję .. na dziale z przecenami
. Wyro i komoda tez z tego działu pochodzą
gosienko - bardzo przepraszam, ale szczerze napisałam. Mam uraz do tego koloru i tyle. Mój M. też mnie uszczęśliwił szafą która do dziś na antresoli stoi i w tym kolorze jest, a ja jej nie znoszę i szkaradztwem właśnie nazywam. Poza tym złap dystans, bo nie każdemu tu wszystko musi się podobać. Jak jechałyście moje kalosze czy inne rzeczy to nie wchodziłam w dyskusję, że jak tak można było napisać itp. itd. No i jeśli chodzi o cenę to nasze dzieciowe meble też drogie nie były, a wyglądają wg mnie pięknie. aniam - dzisiaj M, stwierdził podobnie, że skoro mamy tyle kasy bulić za piętrowe to lepiej już teraz zrobić docelowo dwa pokoje i mieć z głowy problem z szukaniem łóżka dla Maćka, bo dostanie identyczne jak Lenka tylko 200x80.
reklama
gosienkag76
Elvie ależ ja mam do większości rzeczy dystans, ale generalnie nerwy mi puszczają jak nieraz czytam co wypisujesz, a ja raczej spokojna jestem czyż nie ? Tak na spokojnie poczytaj swoje ostatnie posty i zobacz co w nich dominuje, kasa,kasa, metki , pełna szafa itp.
Pomyślałaś kiedyś że nie wszystkich stać na większość rzeczy o których piszesz, że aby kupić do szkaradne łóżko mój S musiał cholernie ciężko pracować i to w takich warunkach o których ty nawet nie wiesz są dziewczyny na forum które ledwo wiążą koniec z końcem i nie w głowie im kalosze Prady.
Ja jestem tak wychowana, że nawet jeżeli coś mi się nie podoba to milczę, w życiu nigdy bym komuś nie napisała że coś jest szkaradne, czy łózko , czy buty czy sukienka.Nie jesteś wyrocznią jeżeli chodzi o modę, kosmetyki, każda z nas ma swój gust , każda ubiera się jak chce w co chce i tak naprawdę liczy się to co ma się w głowie i w sercu a nie to co na sobie co w domu i jakim autem się jeździ.
Soryy dziewczyny mam gorszy dzień dzisiaj , ale dla mnie to forum ma być odskocznią od codzienności od cholernego bólu pleców a ostatnio jest tu mega monotematycznie zwłaszcza na tym wątku i czasami czuję się jak ktoś gorszy bo jedyną rzeczą jaką mogę się pochwalić to zakup kurczaków :-( Ech szkoda gadać
Pomyślałaś kiedyś że nie wszystkich stać na większość rzeczy o których piszesz, że aby kupić do szkaradne łóżko mój S musiał cholernie ciężko pracować i to w takich warunkach o których ty nawet nie wiesz są dziewczyny na forum które ledwo wiążą koniec z końcem i nie w głowie im kalosze Prady.
Ja jestem tak wychowana, że nawet jeżeli coś mi się nie podoba to milczę, w życiu nigdy bym komuś nie napisała że coś jest szkaradne, czy łózko , czy buty czy sukienka.Nie jesteś wyrocznią jeżeli chodzi o modę, kosmetyki, każda z nas ma swój gust , każda ubiera się jak chce w co chce i tak naprawdę liczy się to co ma się w głowie i w sercu a nie to co na sobie co w domu i jakim autem się jeździ.
Soryy dziewczyny mam gorszy dzień dzisiaj , ale dla mnie to forum ma być odskocznią od codzienności od cholernego bólu pleców a ostatnio jest tu mega monotematycznie zwłaszcza na tym wątku i czasami czuję się jak ktoś gorszy bo jedyną rzeczą jaką mogę się pochwalić to zakup kurczaków :-( Ech szkoda gadać
Podziel się: