reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elvie, mowisz o szpilkach? Mi tez sie podobaja. Ja lubie takie ekstrawaganckie buty - choc nie wszystkie. No i te maja polaczenie kolorystyczne, ktore bardzo mi odpowiada. Branie u koguta... Jurne z niego ptaszydlo! No i dobrze, ze nie ma indora ;-)

reklama
wronia - ja Ci dopinguję. Jak koktajle, piłaś już? Mój faworyt to czekoladowy. Ella - a Ty pijesz? Pamiętaj, że najlepsze efekty przynosi picie 2 razy dziennie. zielona - tak, o szpilkach pisałam. Kiedyś w Niemczech za kupę ojro kupiłam sobie takie zajefajne szpile, kolorowe, wzorzyste, ze złotą szpilką i odkrytym palcem. Piękne i trzymam je na szczególne okazje tylko. Jak obfocę to Ci pokażę. W ramach prezentu urodzinowego zażyczyłam sobie grę Cashflow oraz szkolenie u Bernarda Olokun. Aktywne szkolenia dedykowane i treningi otwarte. Jak dostane te dwie rzeczy to nauczę się fruwać :)

Zielona pumiaki fajne , ale te czarne z ostatniego linka butki chyba jeszcze ładniejsze :tak:
No i gumiaki masz rację wymiatają i koniec kropka :-D:-D
Jakoś mi do ciebie pasują .

Elvie i co te koktajle niby mają dawać , os samego picia jakiegoś płynu się nie chudnie - a szkoda :-D

Ja juz o maly wlos dzis gumiaki kupilam, bo tak padalo... Tyle, ze Konstancja byla ze mna, wiec nawet do sklepu nie zagladalam, bo szanse na udane zakupy zerowe, za to na wkurw galopujacy - szanse ogromne. A te botki sa fajne, tyle ze musze przymierzyc, bo najwiekszy to 9, a to chyba odpowiednik polskiej 40, wiec moze byc ciezko.

aniam - i tu bys sie zdziwila, jedna laska schudla z rozmiaru 44 do 36 pijac je 2-5razy dziennie, poza tym nic nie cwiczyla i nie ma efektu jojo. Masz ja na moim facebooku;-) tylko ja to nawet w piciu konsekwentna nie jestem hehehe ale Elli osttanio jedno pudelko dalam i obiecala pic codziennie wiec czekam na rezultaty :) zielona - czekam na foty na Twoich nogach i oby rozmiar byl odpowiedni;-)

Zielona rzeczywiście czerwony kolor to ulubiony koguta :-D a i indyki mniej gonią , gorsze są gęsi :tak::-D

Aniam uwielbiam te wszystkie super specyfiki od których się 'samo"chudnie;-) niestety nic się samo nie zrobi;-).Ciekawa jestem tylko jakie są efekty uboczne stosowania takich specyfików, pewnie świeci się w nocy :no:

Elvie jak tam Prada należy do ciebie ?

Prady nie udało mi się wygrać. A jeśli chodzi o koktajle to są w 100% zdrowe, naturalne i nikt po nich w nocy nie świeci. Stworzył je szwedzki bardzo znany lekarz po to by odżywiać ludzi chorych po operacjach itp. a dopiero później okazało się, że zapewniają nam wszystko i pozwalają nie tyle chudnąć co iść drogą naturalnej utraty wagi, w anoreksję nikogo nie wpędzą. Z resztą kto nie chce niech po suplementy nie sięga, ja uważam, że w dzisiejszych czasach suplementacja to podstawa.

reklama
Elvie coś takiego znalazłam na tej stronce i jasno jest napisane że tylko picie samych koktajli nie wystarczy ;-)

• Czy istnieje lista zadań, które należy wykonać, aby dieta z zastosowaniem koktajli Natural Balance była naprawdę skuteczna?

Lista zadań

Intensywny spacer przez co najmniej 60 minut dziennie (lub 20 minut 3 razy dziennie)
    • Ćwicz na siłowni, uprawiaj fitness, jazdę na rowerze, taniec, itp. przez co najmniej 30 minut 3 razy w tygodniu
    • Pij szklankę wody przed każdym posiłkiem
    • Jedz śniadanie, lunch I kolację o regularnej porze każdego dnia
    • Zmniejsz porcje codziennych posiłków i nigdy nie bierz dokładek
    • Jedz posiłek powoli (przez 20-30 minut), dokładnie przeżuwając każdy kęs.
    • Pij jedną porcję koktajlu Natural Balance 30 minut przed lunchem, druga na podwieczorek,a trzecią wieczorem po kolacji, kiedy poczujesz nagły przyływ głodu.
    • Myj zęby po każdym posiłku – zapach pasty i uczucie świeżości w ustach skutecznie hamują uczucie głodu.
    • Śpij przez co najmniej 7- 8 godzin na dobę
    • W czasie diety staraj się nie spożywać alkoholu (jeśli nie jest to możliwe, ogranicz ilość do jednego kieliszka tygodniowo)
    • Unikaj białego pieczywa, makaronu, ryżu, soków i innych słodzonych napojów, ciast, słodyczy, chipsów, frytek oraz innych smakowitych, smażonych przekąsek.
    • Ogranicz ilość spożywanych orzechów, nasion i owoców.
    • Dodaj do swojej diety wiecej zielonych warzyw, fasoli i soczewicy (powinny one stanowić ¾ zawartości Twojego talerza).
    • Postaraj się, aby Twoje posiłki były jak najbardziej kolorowe i zróżnicowane.
    • Wyznaczaj sobie małe cele i nagradzaj się za osiagnięte rezultaty! (Nagrodą nie powinno być jedzenie!)

A co do suplementów , jak dla mnie to teraz wszyscy najchętniej codziennie rano zjedaliby garść tabletek i wystarczy:no: a ale każdy robi jak uważa;-), przeczytałam gdzieś fajne podsumowanie tego zagadnienia że " Suplementacja to nierozerwalna część nowoczesnego stylu życia " czyli trzeba być trendy :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry