reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ooo! No...niezle... A moment mnie nie bylo. Zielona za prado- prąd dziekuje :) ubawiłam sie setnie :D

Sie podepnę pod Goske i Ankę :p

1. Diet cud niet. Kazdy ma inny metabolizm i organizm. Jak ktoś zastępuje 2 posiłki dwoma koktajlami, to łatwo dodać chyba dwa do dwóch :p jak laska schudla i skore ma super to znaczy to tyle, ze ma swietne geny i dobra gęstość skory, a nie ze koktajl ja ujędrnił.

2. Suplementacja to nie jest podstawa. Podstawą jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.

3. Metkę zawsze mozna sobie na czolo chlasnac i przynajmniej ktoś zwróci uwagę :p

4. Zielona piękne szpile! Ja tam bym je kupila, zamiast gumiakow, bo gumiak to gumiak, a taka szpila...sam seks :) gumiak seksowny nie jest, nawet z nazwy :p

5. Lozka...hm... Elvie jak sobie wygooglujesz biale lozeczko piętrowe, to będzie milion opcji za mniej kasy. Sosna to najsłabsze drewno, dlatego placenie za zwykle sosnowe lozeczko takiej kasy jest bez sensu. Drugie jest dla nastolatka, chyba ze Maciek os razu ma doktorat pisać :p zobacz na foto, rzeczy na nim rozrzucone sugerują odbiorcę docelowego.
Pod,postem Kittek są całkiem fajne łóżeczka.

6. Łóżeczko Gosi jest fajne do małych przestrzeni, bo wielofunkcyjne. Nic szkaradnego w nim nie dostrzegam.

7. Aniam tez lubię Ikee :)

8. Elvie spytaj stolarza, co on przy dajmy na to frezowaniu przestawia, bo wątpię, żeby na maszynach CNC leciał :p nie chce sie podjąć i tyle. Pytanie czemu pozostawiam otwarte.

Co do jakości języka, no to Elvie wybacz, ale nie zgodze sie z Toba. Oczywiscie masz prawo do opinii, ale skup sie tez na innych, nie tylko na sobie. Gumiak ważna sprawa, ale nie gardlowa.

Gosienka nie warto sie ciśnieniowac.

reklama
4. Zielona piękne szpile! Ja tam bym je kupila, zamiast gumiakow, bo gumiak to gumiak, a taka szpila...sam seks :) gumiak seksowny nie jest, nawet z nazwy :p
Hehe aniez, powiadasz, ze kupowac szpile? Kurcze, to przecena wiec 8 to najwiekszy numer, a ja 10 nosze... A szkoda, bo juz wkladki podgrzewane do butow wyczilam :szok::-D i zimno w takich szpileczkach nie byloby mi straszne, a i szpila za raki na oblodzonych powierzchniach by mogla robic :laugh2:;-)
A z gumiorkami z bolem serca sie pozegnalam, bo mam golonke ;-) zbyt pokazna :tak: Cos mi sie zdaje, ze na pumach sie skonczy - jesli jeszcze numery beda :szok:

Elvie, w tym co Gosienka pisze jest dużo racji...

w życiu nie są najważniejsze buty, auta czy lampy, nawet kasa nie jest najważniejsza...majątek stanowią zdrowa rodzina, oddani przyjaciele i interesujące hobby...
pomyśl czasami, że nie każda z nas na forum ma dużo pieniędzy i wtedy chwalenie się zakupami w drogich sklepach może innych zaboleć...są tez takie, które maja tą kupę kasy, ale nie chwalą się tym, bo innymi wartościami żyją i to się ceni...

Ty jesteś bardzo bezpośrednia, natomiast zwróć uwagę na wrażliwość innych, bo to co piszesz może zaboleć...i czasami zaboli...

inteligentna babka z Ciebie i umiesz przyjmować informację zwrotną, więc myślę, że nasza opinia może tylko pomóc...i nie ma w tym co piszę ani krzty złośliwości, tylko dobre chęci...

szpile nie dla mnie, choć sexowne są, to bym się w nich zabiła...

Ok ja tam szczerość lubię i się nie obrażam. Przyjęłam do wiadomości, co napisałyście i tak się tylko zastanawiam, dlaczego jak np. Zielona wrzuci kalosze za kupę kasy to Was głowa o to nie boli, a moje to od razu za drogie, z metkami itp. Mogę oczywiście wrzucać jedynie zakupy z Biedronki i więcej nic. Poza tym zwróćcie uwagę na to, że do wykonywania mojej pracy wystarczą tylko chęci, ani wykształcenie ani wygląd ani znajomości nic tu nie zdziałają, więc każda która chce może zacząć zarabiać. Zapraszam do współpracy!

czasami czuję się jak ktoś gorszy bo jedyną rzeczą jaką mogę się pochwalić to zakup kurczaków :-( Ech szkoda gadać

Gosiu kopnę Cię zaraz w zadek . Nie znam Cię osobiście jak większość lasek tutaj ( na szczęście już niedługo ) ale wiesz co jest dla mnie w Tobie największą wartością ? To że jesteś ciepłą rodzinną osobą . Wyczytać to można w Twoich postach i po tym jak gościsz u siebie wszystkie kwietniówki . :tak:
I w dupie mam czy Ty jesteś w takiej kiecce , czy w innej , ja tam wolę te kurczaki i chętnie je zobaczę :tak:

Ja to już chyba pisałam wielokrotnie , wolę być niż mieć i sto razy dla mnie ważniejszy jest wyjazd = czas spędzony z rodziną niż zakupy .
Bo za niektóre linki tutaj ja mam zagraniczne wczasy :-p
Ale każdy wybiera pod siebie .

Kazda z nas ma różny gust , większośc z nas by sporo rzeczy chciała mieć , ale je np. nie stać , bądź nie chcą ich mieć . Dwa nie jesteśmy tu po to by żyć butami , czy szmatami , tylko z innych powodów . Wątek szmatowo zakupowy fajny , ale chyba bardziej pod względem wymiany poglądów - bo np. jakaś rzecz jest fajna to ją wrzucę , bo się komuś przyda ( bo coś jest dobre ) .
Także luzik , bo lepiej być niż mieć :-D:-D

Hehe aniez, powiadasz, ze kupowac szpile? Kurcze, to przecena wiec 8 to najwiekszy numer, a ja 10 nosze... A szkoda, bo juz wkladki podgrzewane do butow wyczilam :szok::-D i zimno w takich szpileczkach nie byloby mi straszne, a i szpila za raki na oblodzonych powierzchniach by mogla robic :laugh2:;-)
A z gumiorkami z bolem serca sie pozegnalam, bo mam golonke ;-) zbyt pokazna :tak: Cos mi sie zdaje, ze na pumach sie skonczy - jesli jeszcze numery beda :szok:

Zielona wyobraziłam sobie właśnie Ciebie w takich portach narciarskich i na tych szpilkach i oplułam kawą monitor :-D:-D czerwonej gumy szkoda , bo mimo że to guma miała w sobie to coś :tak:

Elvie bo Zielona mieszka w Kanadzie i tam (nie)stety ceny są inne. Należałoby wziąć relację 1:1 zarobków w Kanadzie, a nie przelicznik na PL.

Poza tym chciałabym zauważyć, że uparcie twierdzę, że gumiak to gumiak, niezależnie czy potencjalny Twój, czy Zielonej... no dobra... mam słabość do szpilek :)

Każdy zarabia jak chce, robi co chce, ale jest też tak, że nie każdy ma ochotę na sprzedaż bezpośrednią, nie każdy w ogóle chce zajmować się handlem. To normalne, świat byłby nudny, gdybyśmy wszyscy byli podobni, a cywilizacyjnie, to nie zeszlibyśmy z drzew :p

A! I nie popadajmy w paranoję, zakupowy jest od zakupów. Nie chciałabym, żeby teraz padł, bo jak coś mi w oko wpadnie, nawet żeby podlinkować, nie kupić, to ja się nie powstrzymam :p

edit: Aniam... podziękował, teraz ja mam monitor zapluty, tyle że yerba mate, czy jak to się tam pisze :p zwizualizowałam sobie Zieloną :p

Gosieńko- tylko nie zamknij mi się w sobie :)

Wszystkie dziewczynki jesteśmy super babeczki :) :) :) no ja to jestem sam miodzik... do rany przyłóż :p hehehe

Ostatnia edycja:
Elvie ja tu przypilę do Twojej roboty :tak: Nie osobiście do Ciebie - tylko z moich obserwacji .
Ja tam nie wiem co wam do łba wkładają na tych szkoleniach , ale pranie mózgu to niektórzy mają całkiem dobre .
Podam ci przykład , ostatnio zauważyłam u Ciebie na FB ludzi małżeństwo jakieś z ori - mają status osoby publicznej pewnie wiesz o kogo mi chodzi . Są tam chyba na jakiś wyższych stanowiskach .
I wiesz co Ci powiem jak przejżałam ich wątek to mi się rzygać zachciało .
Wszędzie tylko kasa , gdzie to byli , co kupili , czym jechali , jakie mają auto , ile domów , jak wygląda ich kuchnia :no: Znam sporo bardzo bogatych ludzi :tak: ( kilka nawet z czołówki gazetowej najbogatszych , bo tak akurat wyszło ) i nigdy z ich profili ( o ile je mają być nic nie wyczytała :no: ) Nie wiem czy taka jest polityka waszej firmy - pokaż się , namów innych , ale jakoś mi się to średnio podoba :no: Bo tak naprawdę przeglądając profil tych ludzi w dodatku publiczny w 3 min wiedziałam o nich wszystko . straszne . życzę im tylko aby uniknęli włamań , czy napadów w przyszłości . Bo z profili na FB korzystają też złodzieje , czy oszuści .

Ja tam Ciebie lubię , bo jesteś fajną i serdeczną osobą i pomagasz ( wystartować w Ori np. :tak: ) Ale dla mnie bardziej się liczy to jaka jesteś niż to co masz czy kupiłaś :tak:
Więc pracując i osiągając sukcesy w swojej pracy mam nadzieję że zostaniesz Elwirą , a nie nadętą paniusią pokazującą na FB co właśnie nabyłaś :tak: Nie znam innych ludzi z Ori , ale mam nadzieję że ten profil to jednostkowy przypadek - bo jest okropny .
Amen !!

reklama
A w kwestii łóżeczek, takie nie wchodzą w grę:

To jest mega klasyczne, ale podoba mi się, bo wygląda na bezpieczne. Minus, że się nie rozkłada na dwa odrębne, ale w sumie nie jest drogie :)

Łózko pietrowe Kacper 2 B Biały

To jest śmieszne i zupełnie inne w stylu, nie wiem czy sama bym je kupiła, ale ma w sobie coś :) no i jest nowoczesne, a pamiętam, że szukałaś też takich nietypowych form

Łóżko piętrowe MAX

Wronka- wrzuć swoje, bo Ty miałaś takie rozkładane fajne, nie mogę go znaleźć i w Twoim można było boki zrobić indywidualne chyba? Ono mi się do pokoju dziecięcego bardzo podobało :-)

Do góry