zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
muahaha, a ile sie na pradzie zaoszczedza... ;-)Ciekawa jestem tylko jakie są efekty uboczne stosowania takich specyfików, pewnie świeci się w nocy
Ja znalam tylko jedna babke, ktora na diecie koktailowej zrzuciala cala mase kilogramow. Po schudnieciu bylo git przez jakis czas, a pozniej z zaskoczenia zaatakowalo ja jojo i z nawiazka nadrobila. Jesli sie nie myle to byla to dieta cambridge, wiec cos innego niz te kaktaile z ori...
Po tym co gosienka wkleila powyzej moge tylko powiedziec, ze ten koktail to zwykly zapychacz (• Pij jedną porcję koktajlu Natural Balance 30 minut przed lunchem, druga na podwieczorek,a trzecią wieczorem po kolacji, kiedy poczujesz nagły przyływ głodu. ),no a pozostale porady to zadna nowosc. Wszyscy wiemy ze tak nalezy postepowac - w sensie jesc regularnie, duzo pic - zwlaszcza przed posilkiem - nie brac dokladek i regularnie cwiczyc, aby trzymac linie - Ameryki nikt tu nie odkryl.
Poszlam kalosze kupic - pomyslalam ladna pogoda, wiec z pewnoscia nie zrobie zakupu pod deszczowym przymusem. poprosilam o rozmiar, zalozylam i... Zonk. Poprzednio mierzylam je na leginsy, a teraz na jeansy. No i niestety zakonczenie cholewki jest zbyt ciasne:-( Byloby mi wiec niewygodnie. Chlip, chlip, chlip.