reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek trzeba było posłuchać starszej koleżanki ;-) jak to mawiała moja babcia " uderz w stół nożyce się odezwą " Czasami nie warto ;-)

W związku z tym że to wątek zakupowy i super pasuje do tematu powyżej, muszę się wam " pochwalić " płytą którą dostałam od małża , jest to płyta Zakopower pt: "Boso" tytułowa piosenka mówi wszystko i daje do myślenia bo na końcu drogi wszyscy jesteśmy równi :tak:ciuchy , buty , torebki , samochody i domy już nam nie będą potrzebne.Z góry przepraszam za ton.

Gosienka, thx ;-) dlatego jestem wyznawca hedonizmu :-D

Gosieńka - i na nie wyspanych też jest tekst ( mam nadzieję że nikogo nie urażę ) wyśpisz się w grobie ;-)

Czyli jest dla mnie nadzieja :-)

Niedługo zaczniecie rozpatrywać moją torebkę w kategoriach grzechu :)
Już żałuję za winy, że tu się "pochwaliłam", przywdziewam wór pokutny, bo i tak niczego nie wezmę ze sobą....

Kwiatek- tylko markowy ten wor zaloz :-) to byl zart i mam nadzieje, ze sie nie obrazisz :-D

A skoro na zakupowym jestesmy w Reserved sa fajne ciuszki wiosenne i dla chlopakow (ich nieco trudniej ubrac) i dla dziewczynek, zdecydowanie taniej niz w Cocodrillo, gdzie z cenami to juz pojechali po bandzie (ale sliczna maja kolekcje). Jakby ktoras potrzebowala, to na dziale damskim mozna przyzwoita kurtke dla siebie znalezc.

Buty- cudne wiosenne botki sa w Wojasie, poluje na jedne, ale w lutym kupilam 2 pary, wiec musze uskladac na nastepne. Szukam balerin- ale nie widzialam nic z sensem, bo na wiekszosci jakies wielkie ozdoby, a ja wole takie "saute".

Nadal szukam promo na Balneum, jakby ktos widzial, to ja poprosze.

Ksiazeczki dla dzieci- polecam znalezienie biblioteki, bo to uczy maluszka "kultury" zwiazanej z ksiazka, z Kuba i Bartkiem chodze od zawsze 2 razy w miesiacu (co najmniej), bo ja sporo czytam, a ze mamy swietna biblioteke z pieknym dzialem dla dzieci, to laczymy przyjemne z pozytecznym. Kuba uwielbia wybierac ksiazki, a Bartek go "malpuje".

reklama
Aniez jak trafisz fajne baleriny daj cyne , takie proste bez cudów tez sa przeze mnie poszukiwane . mam jeszcze na celowniku ze starej kolekcji japonki ecco białe . pytanie czy jeszcze gdzieś będą i czy J mnie nie powiesi za 15 stą parę japonek :confused:

aniam - jak lubisz bez cudów to takie wypatrzyłam:
NEW**Stylowe balerinki w 6 kolorach**N-Vision**39 (2120605085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jest też wersja z kokardą ale taka prostą, wg mnie gustowna i nie przesadzona:
Nowa kolekcja!!*Balerinki z kokardką*N-Vision*38 (2123077427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cudowne i nawet mają mikro rozmiary - znaczy sie 36 - niestety ja nie mogę kupować butów w necie bo często się okazuje że 36 jest za duże :( - muszę mierzyć

hejka
w szoku jestem, widze ze nic sie tutaj nie zmienilo, nadal te same obozy walcza ze soba hehe:-D
a ja jak zwykle po stronie kwiatkowej bo znamy sie prywatnie:tak:
kittek widze ze pozazdrosila torebki, ale zeby jeszcze dyktowac o czym powinno sie tutaj pisac to juz przesada, i powiem ci ze nie kazdy zyje tylko i wylacznie zyciem swojego dziecka, ja na przyklad bardzo chetnie czytam co u dziewczyn, co kupily nowego, co sie wydarzylo u nich w pracy czy wsrod znajomych, gdzie byly i co widzialy, a NIE TYLKO O DZIECIACH gadka, i teraz powiem wam szczerze ze ja przestalam czytac forum bo (miedzy innymi) nudzilo mnie czytanie o ktorej godzinie wstala hania i ile zjadl bartek (to tylko przyklady - nie brac do siebie!)
ja wlasnie lubie watek zakupowy, i to chwalenie sie ktora co kupila
elvik kupilas rozmiar 42?? GEHTS NOCH???? :-)

Nie miała baba kłopotu - kupiła sobie smartfona:baffled:, wczoraj mało nie poległam na pisaniu sms. Ja chyba już za stara jestem. Dziś P wziął swojego do pracy i wieczorkiem jak będzie miał trochę luzu będzie rozkminiał. Do tej pory tradycyjne nokie miałam to chwilkę pewnie mi zajmie przestawienie się.

Nie miała baba kłopotu - kupiła sobie smartfona:baffled:, wczoraj mało nie poległam na pisaniu sms. Ja chyba już za stara jestem. Dziś P wziął swojego do pracy i wieczorkiem jak będzie miał trochę luzu będzie rozkminiał. Do tej pory tradycyjne nokie miałam to chwilkę pewnie mi zajmie przestawienie się.

kwestia przyzwyczajenia - ja też przechodziłam z nokii - i mówiłam nigdy nic poza nokią - a teraz śmigam :)

reklama
Ja mam swojego Desire od prawie roku ale na klawiaturze QWERTY nie umiem nadal pisac. Musialam zmienić na taka tradycyjna... mojej mamie w Wave tez musialam tak zmienić

Do góry