reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

U nas się te pomarańczowe pampersy nie sprawdzają zupełnie - przeciekają jak cholera i to kilka nocy pod rząd, więc raczej opcja złego założenia odpada. Zmęczyłam opakowanie zakładając je w ciągu dnia.

reklama
Elve- to masz sikawe z Lenki :-D;-) u nas po nocy pampers prawie suchy.
A ogólnie ja juz od roku stosuje Dady z biedronki, i se je chwalic zaczęłam jak inne dziewczyny tez chcwaliły.
tylo przez 1 rok uzywałam tych pomarańczowych z pampersa, i tez se je chwaliłam. Teraz je kupilam tylko dlatgo ze w promocji były.A tak to na biedronkowych mały lata.

Moja miała uczulenie od tych najdroższych premium, białych..

Biedronkowe wiem, że dobre, ale mi tam nie po drodze. U nas Biedronka obskurna, pełna pijaków i studentów, syf tam, porozwalane wszystko i mega kolejki. W Rio to były luksusowe w porównaniu do tej naszej wrocławskiej.

Mania też smiga w dadach a to wszystko dzięki wam bo tak zachwalałyście, zawsze jak jest na nie promocja kupuję kilka paczek więc trochę zaoszczędziłam:-) ale najważniejsze że są ok, dobrze trzymają i nie są sztywne.

My też na dadach,
szczerze jeszcze ich w promocji nie widziałam, ale cena regularna jest naprawdę dobra. Nie przemakają i nie są sztywne!

Ostatnia edycja:
A ja mam nadzieję że już nigdy nie kupię pieluch , Olka dziś się z suchą obudziła i rano zrobiła siku .
Mam jeszcze 1.5 paki pampków

gosia u mnie w ciagu kilku miesięcy były dwa razy w promocji po 19,99, raz były dni maluszka czy coś takiego, i jak otwierali nowy sklep
aniam brawa dla Oleńki
chyba zrobię drugie podejście do odpieluchowania Mani, teraz przynajmniej mówi że coś zrobiła i leci na nocnik, czyli zaczyna coś kumać:tak:

reklama
Aniam super!
Mi Adaś na kupę ani razu nie zawołał i nad tym ubolewam
To ja dodam, ze pomaranczowe pampki tylko raz kupilam. Bokami uciekało i brakowalo mi elastycznego zapiecia.
W biedzie kupuje huggisy (jak pampki mi sie skonczą i nie mam gdzie kupic). Ale dla mnie masakra. Jak Adas nic nie zrobi na nocnik to srednio 7 pieluch na dobe zuzywam i przy tym, co irytujące, 3 do 4 razy zmiana zasikanej odziezy , min pizamy plus dodatkowo posciel. Noc w noc 1x przewijanie, a pobudka w siuśkach. Kompletnie nieekonomiczne. Wolę dać 60 zł za pampki nr6, ponad 70 szt. 3 do 4 razy przewijanie i zero przemakania.
Dada nie kupuję ze względu na wielkość. Są za małe na Adasiowe dupsko.

Do góry