reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

justa - kupiłam marynarkę 42, ale jest na mnie za duża. Podoba mi się bardzo i będę zmniejszać. Za 39zł opłacało się;-)

reklama
nata - ale Ty masz tyciu nóżkę, skoro 36 często za duże. Jak mam klasyczne 37, a 37 i 38 są najbardziej pożądane, więc na wyprzedażach często tych rozmiarów brak.

magda - mnie też przejście z nokii czeka 19 marca, więc łączę się w bólu:-D

Elvie
piękne te balerinki, które Nata "cytowała" z Twojego posta
rewelacja!!!
ja też noszę 37 rozmiar
telefon mam samsung monte i jakoś łatwo się przestawiłam
teraz zastanawiam się nad przejściem do play, widziałam, że mają tam fajny biały htc wildfire, bardzo mi się podoba,
generalnie ludzie chwalą tę sieć, ponoć tanio wychodzi
jest ktoś z Was w playu?

Ostatnia edycja:
Kwiatek- ja mam jeden nr w Playu :-) ale mam taryfe na firme, telefon dali jaki chcialam, place malo, gadam duzo, w necie ciagle siedze generalnie mam dobrze skalkulowany abonament ;-)
Oplaca sie, jesli Twoi znajomi i/ lub rodzina jest w sieci, bo faktycznie do Playa jest za free, bez doplat.
Drugi fonik mam w Orangu i tu juz nie jest tak rozowo, tez mam duzo minut i rozmowy grupowe, ale i tak wynosi mnie to wiecej niz Play.

Nie miała baba kłopotu - kupiła sobie smartfona:baffled:, wczoraj mało nie poległam na pisaniu sms. Ja chyba już za stara jestem. Dziś P wziął swojego do pracy i wieczorkiem jak będzie miał trochę luzu będzie rozkminiał. Do tej pory tradycyjne nokie miałam to chwilkę pewnie mi zajmie przestawienie się.

ja mam porąbany dotykowy telefon już rok i dla mnie porażka , w aucie smsa to się nie da na tym napisać :no:
następnym razem kupię jednak coś co ma klawiaturę :-D:-D dlatego przestałam pisać smsy:-D

Elvie
piękne te balerinki, które Nata "cytowała" z Twojego posta
rewelacja!!!
ja też noszę 37 rozmiar
telefon mam samsung monte i jakoś łatwo się przestawiłam
teraz zastanawiam się nad przejściem do play, widziałam, że mają tam fajny biały htc wildfire, bardzo mi się podoba,
generalnie ludzie chwalą tę sieć, ponoć tanio wychodzi
jest ktoś z Was w playu?

Kwiatuszku mam taki właśnie telefon - mój małż go sobie kupił - bo innych akurat nie mili i nie chciało mu sie czekać i po dwóch godzinach stwierdził, że jest zbyt kobiecy i mi oddał :) ja mu oddałam swojego disare

Kwiatek, tez mam wildfire S. Telefon maly i poreczny. Ja jestem z niego zadowolona. Minus to taki ze jest to telefon z nizszej polki, wiec nie odpalisz na nim jakis wymagajacych gierek itp. Poza tym jest bardzo fajny.

reklama
Do góry