reklama
Lenka, 3maj się i wierz, że będzie oki!!! Ja duchem jestem z Tobą ;-)
Aniu, dobrze, że Twoje Szczęście jest juz w domciu;-)
Duuużo zdrówka wam życzę
Dzisiaj byliśmy w Ośrodku Wczesnej Diagnostyki Uszkodzeń Mózgu i Patologii Noworodka. Wszystko oki z moimi smerfetkami, ufff:-) Zresztą nie będę nic pisać bo czym jest moja ulga i radośc wobec nieszczęścia Lenki i Ani....
Ale pani dr powiedziała, żeby zaszczepić moje maluszki na rotawirusy. Co wy na to????
Aniu, dobrze, że Twoje Szczęście jest juz w domciu;-)
Duuużo zdrówka wam życzę
Dzisiaj byliśmy w Ośrodku Wczesnej Diagnostyki Uszkodzeń Mózgu i Patologii Noworodka. Wszystko oki z moimi smerfetkami, ufff:-) Zresztą nie będę nic pisać bo czym jest moja ulga i radośc wobec nieszczęścia Lenki i Ani....
Ale pani dr powiedziała, żeby zaszczepić moje maluszki na rotawirusy. Co wy na to????
MamaZosieńki
Zaciekawiona BB
justys80 koniecznie zaszczep maluchy na rotawirusy!!
magdalenkalenka jestem tutaj nowa, ale całym sercem jestem z Tobą!!
w Gdańsku duchota...nie da się wytrzymać...
magdalenkalenka jestem tutaj nowa, ale całym sercem jestem z Tobą!!
w Gdańsku duchota...nie da się wytrzymać...
yagodau
Fanka BB :)
Lenko, nawet nie wiesz jak mi przykro, ze uslyszalas taka diagnoze! :-(
Wierze jednak, ze wszystko dobrze sie skonczy! Musisz byc silna dla Natalki!
Zaluje, ze nie moge pomoc, ale myslami jestem z Toba!
Ania, wam tez zycze wszystkiego najlepszego!
Wierze jednak, ze wszystko dobrze sie skonczy! Musisz byc silna dla Natalki!
Zaluje, ze nie moge pomoc, ale myslami jestem z Toba!
Ania, wam tez zycze wszystkiego najlepszego!
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Wiemy już, że Natalka ma raka jelita. Nie wiadomo jeszcze czy złośliwy. A pozatym reakcja, która u niej zachodzi od tych kilku dni, gdzie ma zaburzenia elektrolitowe to SEPSA! Ja się za chwilę pochlastam ;(
Kochana Lenko,bardzo przykro mi,że usłyszałaś taką diagnozę.To koszmar.Mimo tego nie trać nadziei i wiary.Jestem z tobą.
jolka25101
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny!!
Lenko i Myszorku jestem z wami, oby maluszki jak najszybciej wróciły do domciu zdrowe i cały ten koszmar sie skończył.
Lenko Oby okazało się że to nie złośliwy ,co za dziadostwo dopada tak małe dzieciaczki i każe im cierpieć.
Powiedzcie na co lepiej zaszczepić malucha na rota czy pneumokoki??? dzięki.
Miłego dnia zycze wszystkim.
Lenko i Myszorku jestem z wami, oby maluszki jak najszybciej wróciły do domciu zdrowe i cały ten koszmar sie skończył.
Lenko Oby okazało się że to nie złośliwy ,co za dziadostwo dopada tak małe dzieciaczki i każe im cierpieć.
Miłego dnia zycze wszystkim.
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Dzieki dziewczyny za dobre słowo. My juz jesteśmy w domu, ale mala jest okropnie osłabiona, cały czas sie o nią boję, za tydzień kontrola...
Teraz martwię się, co u Natalki od Lenki...
Aniu,jeszcze raz:-).Cieszę się,że wróciłyście już do domku.Teraz Ala niech nabiera szybko sił.Buziaki.
alis838
Zaangażowana w BB
LENKO to straszne że twój największy skarb musi tyle wycierpieć ale trzeba być dobrej myśli i modlić że wszystko dobrze się skończy.Ty też musisz troszkę odpocząć bo jeśli się rozchorujesz to jej nic nie pomożesz.Pozdrawiam gorąco.Bądż dobrej myśli.
jolka25101
Zaangażowana w BB
reklama
M
mikusia
Gość
Lenko cały czas jestem z Toba myślami!!
Jolu ja dzisiaj ide szczepić małego na rotawirusy,na pneumokoki go nie bede szczepiła:/ pozdrawiam
Jolu ja dzisiaj ide szczepić małego na rotawirusy,na pneumokoki go nie bede szczepiła:/ pozdrawiam
Podziel się: