reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Hallo a co tu taka cisza??:szok:
Dziękuje za życzonka, my dalej "kiblujemy" w domu, choć ponoć od jutra ma być już lepiej:-). Ja dziś zaliczyłam fryzjera i zmieniła całkowicie image:tak: Dodatkowo kosmetyczka także humor od razu lepszy:-D
Młodemu idą nadal zęby także maaarudowo:eek:
Wszystkiego najlepszego z okazji 16 i 15:-)

reklama
HANIU pokażesz swój nowy image?
u nas dziś była pierwsza krewka:-(uderzyła buzią o wannę:-(ale na szczęście nic poważnego-uffffffffpoza tym tak skakała u prababci na łóżku ,że na nią wskoczyła,a,że prababcia sieziała na skraju łóżka -spadła:szok:nie było mnie przy tym....ale nasz szaleniec wariuje:szok:
dziś zwlekłam się z łózka o 9.30:szok:dziś zrobiłam sobie ładną fryzurkę i make-up i nawet debet na koncie nie zapsuł mi humoru;-)

Hej dziewczyny nie będę się za bardzo rozpisywać bo nie bardzo wiem co się tu dzieje, tyle czasu mnie nie było. Sory.
Ale niedawno byliśmy na wyjeździe i u znajomych, a przy Olce za bardzo nie da się posiedzieć przy kompie w ogóle to chodzi mi spać po 23 poprzestawiało się od czasu wyjazdu także nawet chwili dla siebie nie mam :-(.
Mały szatanik z niej masakra wszędzie wejdzie akrobatka mała, w domu nawet małe przemeblowanie zrobiliśmy bo wspinała się na górę łóżka i strach , posiada już 12 zębów i następne się szykują, nie choruje na szczęście.
To prawda dzieciaczki tak szybko urosły że :szok: już 16 mies mineło.
marzenko- oj biedna jula trzeba uważać chociaż nie zawsze jesteśmy w stanie, ola spadła mężowi ostatnio ze schodów na szczęście też nic poważnego się nie stało.

Witajcie zaglądałam tu wczoraj z chęcią skrobnięcia, ale ta straszna tragedia tej młodej kobiety co zginęła tak mnie przybiła że odechciało mi się pisania. Straszna tragedia dwoje malutkich dzieci i trzecie w drodze i to już na finiszu:-(
Także tylko skrobnę Jolu fajnie że się odezwałaś wpadaj częściej
Marzenko pokaże swoja nową twarz, postaram się w końcu wrzucić fotki przez weekend, ponoć znów ma być do d...:wściekła/y:

ale tu pusto....
faktycznie,smutna historia:(((((((((
u nas wyszedł 9 ząbek,w końcu na dole(były tylko dwie jedynki:)poza tym SZALEŃSTWO julkowe....po wekendzie padam,ona jst niezniszczalna....

Na razie posłałam na maila zdjęcia z plaży. Do Picasy wrzuciłam aż 5 zdjęć:szok::-D min z aquaparku (niestety mój syn na każdym figuruje z smokiem :no: ale to był jedyny sposób by wody nie spijał z basenu:-D
Idę jeszcze pomadrować z drugim aparatem to wrzucę więcej fotek

Hej ale tu pustki :szok:
haniu- zdjęcia fajne
justyś- to sobie zaszalałaś oj to uczucie na drugi dzień koszmar :crazy:
A podesłałam trochę nowych fotek.
u nas olka jak zwykle szaleje, mam teraz siostrzeńca 10 letniego na kilka dni ale super sprawa zajmie się olą troszkę to mam luz

reklama
Do góry