reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Dorcia super że się odezwałaś już miałam sms-ować:tak: czekam z niecierpliwością na efekt wieczornej wizyty mam nadzieję że wszystko będzie ok trzymam za to kciuki:tak: Kurcze porażka z tymi ekipami, czyli jeszcze się nie przeprowadziliście?
Super pomysł z sklepem trzymam kciuki za rozruch:happy2:, ateraz spadam do siebie do pracy
Buziole mamuśki

reklama
dziewczyny, jestescie kochane, DZIĘKI ZA ŻYCZENIA!!!!

A dziś mój Malż kończy 30 lat, więć znowu urodzinowo u nas.

Dorciu kochana, kłopoty za kłopotami, ale wszystko będzie dobrze. A wiesz, u nas jest taki sklep rehabilitacyjny z specjalnie profilowanymi butkami dla dzieci, myslę, że powinnaś do takiego właśnie sie udać, bo w zwykłym sklepie nie znajdziesz takich specjalnych butków. Ze sklepem świetny pomysł...fajnie..
A ja hAniu mam basenik na balkonie, kołderka na sznury odsłania od słońca io też radocha, zawsze to coś:-D

Jak chodzi o nocnik, to u nas było super, potem był kryzys(wywołany przez opiekunkę, bo nie bardzo sobie radizła z tym sadzaniem, więc sie młoda odzwyczaiła). Ale zwonu nad nia " popracowaliśmy", co dziennie rano siedzenia na nocniczku a jak ucieka, to dawaj z powortem i tak w kółko, więc sie przekonala że nic nie wskóra i siedzi, po prawdzie ogląda w ty czasie teletubisie:baffled::baffled:więc zasze cos zrobi. a wczoraj przyniosła nocnik i na nim usiadła, więc Małz rozebrał jej pampersa i ona zrobiła kupę, więc luks na razie:-):-)

A w ogóle ja po cięzkim dyżurze i mam dosyc wszystkiego..

moje dziecko dziś wstało o 5:szok:była zdziwiona że rybka mini mini jeszcze śpi-jak chcę jeszcze zamknąć oko na chwilę to jej włączam tv.poza tym wczoraj wiekszość nocy spała w końcu w swoim nieużywanym łóżeczku:-)a ja sama-wreszcie:-)w sypialni,m śpi u juli w pokoiku na dywanie:-)bo w sypialni się roleta zepsuła ale zamiast naprawić lepiej spać na podłodze:szok:w pracy taka nuda,że szok:-(czasem to tylko strata czasu:-(jula pogryziona przez komary;/smaruje ja fenistilem.

Tośka właśnie zasnęła . Byłyśmy u nefrologa i mamy skierowanie do szpitala :-(Lekarz prosił się ustawić na termin po 18 sierpnia , bo teraz idzie na urlop. Będzie miała robiony UCM . Miałam nadzieję ,że ten cewnik i kontrast ją ominie . Niestety ... Przecież to będzie ją bolało ! Kurcze skąd to świństwo się u niej wzięło ... Tak bardzo się o nią boję .

Dorotko kochana kurcze tak mi przykro że jednak trzeba będzie dodatkowe badania ale bądź dobrej myśli wszystko na pewno dobrze się skończy. A tego badania nie wykonują w znieczuleniu miejscowym, możenie będzie tak strasznie. Przytulam mocno Was i trzymam kciuki za pomyślne wyniki.
Co do bucików to rano zapomniałam napisać jest taka firma Memo o widzę mają tez stronę internetową i są w też w Toruniu NORIM
ul. Bażyńskich 23
Toruń
tel. 056 658 38-94

ul. Poznańska 59
Toruń
tel. 056 651 31 03

Tu adres stronki Buty dziecice i modzieowe MEMO, buty ortopedyczne, buty korekcyjne, obuwie profilaktyczne
Miałam buciki z tej firmy dla Ewy też musiała nosić, ale króciutko parę miesięcy i wróciło wszystko do normy

DORKA wszystko będzie dobrze kochana!nienawidzę jak dzieciom cos dolega!!!
HANIA napisz jak tam dzidzia:-)
u nas dziś marudowo,3 lużne kupki-chyba to efekt zębów:-(
a mnie coś dopadło,w pracy nuuuda na maxa-zastanawiam się już nad powrotem do swojej poprzedniej pracy-tam nie miałabym czasu nawet pomyśleć o nudzie....zobaczę jeszcze jakiś czas jak sytuacja będzie wyglądać i będę musiała coś zdecydować...
a jak u WAS wakacje???

ej Marza, zapraszam do mnie do pracy, robimy w dwie osoby zamiast sześciu( bo urlopy), ja bym sie chętnie ponudziła, więc mogłybysmy się zamienić:-D:-D:-D:-D

kupiłam dziś Natalii kombinezon na zimę z Gapa, ale odlotowy, na zewnątrz 3 pare stopni, więc jakos nie umiem sobie wyobrazić, żeby sie ubrac w cos takiego.

Dorciu, UCM robi się w znieczuleniu miejscowym lub nawet ogólnym krótkim dozylnym, więc na pewno nikt Tosi nie da cierpieć. wszystko rozejdzie sie po kościach, zobaczysz !!!

całuski dla wszystkich mamusiek!!! lecę jeść kolacyjkę :)

Haneczko dzięki za namiary ! Jutro zrobię tam wyprawę , po butki . Nie ukrywam ,że mam nadzieję ,że wszystko wróci do normy za jakiś czas ...Bardziej boję się o te infekcje . Aneczko jak rozmawiałam z nefrologiem to powiedział ,że nie ma żadnego znieczulenia tylko ewentualnie na uspokojenie Hydroxizinum/ nie wiem czy dobrze napisałam :zawstydzona/y:/ . Paula jak miała UCM mając 8 lat to też nie miała znieczulenia . Płaczu było co nie miara. Potem nie mogła się wysiusiać , bo ją wszystko szczypało.
A muszę też się pochwalić ,że kupiłam młodej kombinezon. Dzisiaj przyszedł . Tu podaję link
mariquita little bee 86 jak nowy plus GRATIS (1149936091) - Aukcje internetowe Allegro
Jest świetny ! Muszę jeszcze jeden jakiś fajny na zmianę wypatrzeć :)
Marzenko a jak Twoje boje cyckowe ?

reklama
Dorotko pochwal się po wizycie w sklepie co tam znalazłaś, ja też muszę pokazać się z Jaśkiem u lekarza bo wydaje mi się że też koślawi do środka:crazy: a z tym badaniem to może zorientuj się w innym szpitalu może robią w znieczuleniu, poszperaj w necie Trzymam za Was mocno kciuki aby przeszło bezboleśnie i było ok
Aniu widzę że gorący okres w pracy
Marzenka a co to za inna praca? Jak walka z cycolkiem? A dzidzia fajna je śpi kupki i tak na okrągło bardzo spokojna. Poślę fotki na maila, może przez weekend bo ponoć ma się pogoda zepsuć:wściekła/y:
A gdzie nam znikła Kasiulla? Doti, Justynka, Jola hop hop. Jagoda mi pisała że ma problem z kompem
No to ja znikam pa

Do góry