reklama
Igla!!!
Co prawda mieszkam w Anglii,ale mialam ten sam problem!! I co?? Kazali mi szczepic, poki nie ma goraczki wszystko jest niby ok.
Zaszczepilam bo nie chcieli mi zmienic daty i skonczyl sie katarek!!!!
Dziwne....
Moja też byłą szczepiona jak miała katarek. Pani doktor powiedziała ,że nie ma przeciwwskazań do szczepień jeśli nic większego oprócz katarku nie ma.
szarcia
06.2009/01.2011
Mój mały coś od kilku dni był bardzo marudny i dopominał się co 1,5 h cyca. Dawałam mu a na noc to zjadał nawet 2 cyce co zawsze jadł jednego i spał od 20 do 3 w nocy, później znowu jedzonko i pobudka o 6. No i dzisiaj znowu powtórka z rozrywki przystawiłam go do 1 piersi, potem do drugiej i wydaje mi się, że Piotruś zrobił się leniwy, bo gdy naciskałam sutka to mleko leciało, ale małemu nie chciała się juz tak mocno ssać. Połozyłam go do łóźka spać, a on ryczy, no więc mu smoka w buzie i za chwilę znowu ryk. Postanowiłam mu zrobić butelkę z Nan1 90 ml i wypił aż mu się uszy trzęsły i nawet jeszcze by pociągnął, ale już się w butli mleczko skończyło. Beknął i poszedł spać, zobaczę do której po tym mega żarciu będzie spać.
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
U mnie moja mała wypije z butli, ale nie ode mnie. Jak ją karmi mój mąż to ładnie zje, jak ja próbuję to wypycha i szuka cyca. Jak ją karmię w bujaczku to też zje, tylko nie u mnie na rękach. Uczę ją powoli jedzenia z butli bo jak wrócę do pracy to będzie cyrk. Ściągam mleko i jej daję. Nie mam pojęcia jakie mleko jej kupić jak już będę musiała iść do pracy, może mi coś doradzicie? Do pracy idę w grudniu jak mała będzie miała skończone 6 m-cy
Kejt_i_Olaf
Olafek 21/06/2009
Kasiu, od 4 miesiąca można podawać mleko następne, oznaczone cyferką 2. JA Julce, i później Ani będę podawać NAN. A teraz Juluś ma już Junior Nestle. To tak ode mnie ;-)
Tak ale jesli dzidzia jest na butli od jakiegos czasu, jesli nie to daje sie mleko poczatkowe. Tak mi powiedziala specjalistka od karmienia piersia w poradnii laktacyjnej
reklama
Anavel
Mamuśka
Moj synek od jakiegos tygodnia codziennie placze w nocy przez sen. Nie jest to krzyk ale raczej takie glosne grymaszenie. Czy Wasze dzieci tez tak maja? Nie wiem czym to moze byc spowodowane. Skok rozwojowy wykluczam bo ostatni mial z dwa tyg. temu wiec na kolejny troche za wczesnie. Zebow tez nie widac.
Ostatnia edycja:
Podziel się: