reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluch płacze - kłopoty z naszymi pociechami

reklama
Andzia, kup sobie i pociumkaj ;-):-):-):-):-):-)
Dominika - skąd Ty takie wynalazki wynajdujesz? :-) A ten otulaczek, to do jakiej wielkości dziecka można używać?

narazie ciumkam co innego :-p

a ten otulaczek to jest super dla noworodków , mój już wyrósł z niego zresztą oddawna niechce leżeć otulony bo lubi sie rozwalać jedna noga na moim brzuchu a druga zupełnie gdzieindziej, mamy ogromne lóżko a ja i tak śpie na skraju bo bąbel tak sie rozwala:-D:-D:-D:-D

Annya do 7kg:-) Kilka postów wyżej Cypisia wkleiła linki do aukcji na allegro i tam jest to opisane - no ale jak się czyta tylko własne posty...:-p:-p:-p
Tusieńka - na drzewo! ;-);-);-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p:-p
Przeczytałam, ale to tak jakby napisać, że kocyk jest tylko dla dziecka do 7 kilo! Bezsens, przecież to nie torba na ziemniaki. Już bardziej na długość by podali wymiar. Dlatego pytałam Dominiki jak to jest w rzeczywistości, bo ona ma .
No patrz, i Twojego posta przez przypadek przeczytałam :-p:-p:-p:-p:-p

Witajcie dziewczyny!
A ja od dwoch dni mam problem. :-(Moj maly wypijal zawsze 160 ml i tak 6 razy dziennie. Ale od tych dwoch dni, zaczyna mu byc malo, tzn wieczorem szczegolnie domaga sie wiecej. I super gdyby 180 ml mu wystarczylo, ale nie on sie drze o wiecej niz te 180 ml. Raz glupia mu dalam i az wypil 220 ml to potem chlusnal tym mlekiem, bo az za duzo, ale co robic kiedy on sie drze... :confused2:

Moja też kilka razy ostatnio wyraziła swoje niezadowolenia z powodu pustej butli, ale po chwili już był spokój..... Też raz dałam więcej efekt był podobny do tego u Ciebie...

a u nas zupełnie odwrotnie , mój mały żarłoczek straciła apetyt , po nocy zjada sporko - 180 ale potem jakoś niezabardzo chce mu sie jeśc czasem łyknie tylko 60 - to mało, ale co poradzić jak więcej niechce , zmuszac go niebęde przecierz :confused2::confused2::confused2:

a ja tam daję swojemu ile sobie zażyczy;-):-D, dziś po kapieli wcisnął 240 i śpi od 20 jak aniołeczek tylko brzuszek jak piłeczka:szok::-D a co do wymiotów nam też zdarzyły,ale tylko wtedy gdy to ja mu pchałam na siłę a on nie chciał(wydawało mi sie że zjadł za mało)-mój mały spryciura wypycha językiem smoka jak już nie chce:rofl2:

reklama
Witam,
Jestem tu nowa ale również mam bobasa z czerwca wiec podczytuję.
Ja również nie szczepię dodatkowymi szczepionkami. Rozmawiałam z pediatrą i ta powiedziała, że nie pamięta aby był ostatnimi latami jakikolwiek przypadek dziecka chorego na pneumokoki w naszym szpitalu. Więc nie szczepiłam. Na rotawirusy też nie bo Misiu do żłobka nie idzie - będzie babcia a szczepionka ma sens gdy w około będa dzieciaki.

Do góry