reklama
Dziękuje dziewczyny za wiadomości, tak bardzo liczę na to, ze może jest coś na rzeczy. Pozostaje czekać
Czy mam martwić się tym, ze bardzo kłuje mnie w lewym jajniku? Powinnam to zgłosić do swojej gin? Kłuje mnie od wczoraj, i to nie jest taki sam ból jak przed okresem :/ trochę się tym stresuje
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja widzę cień
Mała.czarna
Ja miałam takie klucie. Moim zdaniem nie ma co panikowac, możesz tak mieć na ciążę lub poprostu na miesiączkęCzy mam martwić się tym, ze bardzo kłuje mnie w lewym jajniku? Powinnam to zgłosić do swojej gin? Kłuje mnie od wczoraj, i to nie jest taki sam ból jak przed okresem :/ trochę się tym stresuje
Dziękuje, uspokoiła mnie PaniJa miałam takie klucie. Moim zdaniem nie ma co panikowac, możesz tak mieć na ciążę lub poprostu na miesiączkę
Porzeczka1234
Witaj trzymam mocno kciuki. Ja coś tam widzę. Napisz czy na pęknięcie pęcherzyków brałaś jakiś wspomagacz zastrzyk ovitrele np ? Bo jeśli tak to on wychodzi w teście ciążowym ok 10 dni. Ale ja robiłam test 9 dni od ovitrele i był lekko pozytywny cień na drugi dzień już mocniejsza kreska urodziłam córeczkę z tego cienia czego Tobie również życzę.Dziękuje, uspokoiła mnie Pani
reklama
Nie, nie brałam żadnych zastrzyków, zawsze pękały sameWitaj trzymam mocno kciuki. Ja coś tam widzę. Napisz czy na pęknięcie pęcherzyków brałaś jakiś wspomagacz zastrzyk ovitrele np ? Bo jeśli tak to on wychodzi w teście ciążowym ok 10 dni. Ale ja robiłam test 9 dni od ovitrele i był lekko pozytywny cień na drugi dzień już mocniejsza kreska urodziłam córeczkę z tego cienia czego Tobie również życzę.