reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mało widoczna kreseczka na Teście

reklama
Jakby cień jest :) Poczekaj jeszcze dzień dwa, zrób test albo od razu betę będzie pewniej. Trzymam kciuki!

Czy mam martwić się tym, ze bardzo kłuje mnie w lewym jajniku? Powinnam to zgłosić do swojej gin? Kłuje mnie od wczoraj, i to nie jest taki sam ból jak przed okresem :/ trochę się tym stresuje

Czy mam martwić się tym, ze bardzo kłuje mnie w lewym jajniku? Powinnam to zgłosić do swojej gin? Kłuje mnie od wczoraj, i to nie jest taki sam ból jak przed okresem :/ trochę się tym stresuje
Ja miałam takie klucie. Moim zdaniem nie ma co panikowac, możesz tak mieć na ciążę lub poprostu na miesiączkę ;)

Dziękuje, uspokoiła mnie Pani :)
Witaj trzymam mocno kciuki. Ja coś tam widzę. Napisz czy na pęknięcie pęcherzyków brałaś jakiś wspomagacz zastrzyk ovitrele np ? Bo jeśli tak to on wychodzi w teście ciążowym ok 10 dni. Ale ja robiłam test 9 dni od ovitrele i był lekko pozytywny cień na drugi dzień już mocniejsza kreska urodziłam córeczkę z tego cienia czego Tobie również życzę.

reklama
Witaj trzymam mocno kciuki. Ja coś tam widzę. Napisz czy na pęknięcie pęcherzyków brałaś jakiś wspomagacz zastrzyk ovitrele np ? Bo jeśli tak to on wychodzi w teście ciążowym ok 10 dni. Ale ja robiłam test 9 dni od ovitrele i był lekko pozytywny cień na drugi dzień już mocniejsza kreska urodziłam córeczkę z tego cienia czego Tobie również życzę.
Nie, nie brałam żadnych zastrzyków, zawsze pękały same :)

Do góry