reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Melasa Iszatr już się domyśliła:-D sekret zdradzony - Stasiek jest ładowany ładowarką do komóry
btw - chyba też spróbuję podłączyć Michała, może mu tyłek pójdzie w górę jak leży na brzuchu:-D

reklama
Taaaa, ładujemy go ładowarką i na żądanie cyc, a skąd ja mam wiedzieć co tam z niego wypływa:-D:-D:-D:-D
Z czerwca 4 jest Stasiek i no... takie nam dziecko wyszło jakieś inne noo:-D:-D Ale muszę powiedzieć, że ma to po rodzicach - my oboje chodziliśmy w wieku ok.8 m-cy :-O Aż strach się bać co będzie za jakiś miesiąc...

a Michał odkrył dziś talent pisarski;-)
niestety za dużo napisał i nie da się wrzucić jego dzieła na bb:no::-(

Z czerwca 4 jest Stasiek i no... takie nam dziecko wyszło jakieś inne noo:-D:-D

No aż sobie na blogu Stasia wczoraj sprawdziłam. Ania też z 4.06, i nawet o kilka godzin starsza (bo z 17:15), ale nijak tyłka od ziemi jeszcze nie chce oderwać! :-) Rzn. wczoraj i dzisiaj zaczęła z siadu próbować tak na ręce się przerzucić- ale efekty raczej marne. Pare razy zaliczyła szczupaka na twarz bo nóżki nie chcą się utrzymac zgięte :-)
Mam nadzieję że tędy droga.

a Michał odkrył dziś talent pisarski;-)
niestety za dużo napisał i nie da się wrzucić jego dzieła na bb:no::-(

Moja Ania też pisze na klawiaturze. Dzieki niej musiałam nauczyć się zmieniać wielkość czcionki na BB bo non stop zmieniała mi na jakąś mikrotycią. :-D

Isia-ja jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Twoje dziecko prawie chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za superczerwcowiatko :-)

Moja mala sobie juz usiadla ale coz to takiego przy wyczynach Stasia :-) No i zaczela mowic-wczoraj powiedziala np. "ej ty" albo "apple" :-) No i upragnione "tata"-moj maz z nia cwiczyl przez caly tydzien, ciagle slyszalam "powiedz tata" hehhehe, no i powiedziala. Ale mam satysfakcje bo "mama" i tak byla pierwsza. Oczywiscie sa to slowa wypowiedziane przypadkowo, jeszcze nie wie co mowi, choc gada bardzo duzo. Moze zostanie politykiem-duzo gada i bez specjalnej tresci :-)

To mi też polityk rośnie ;-)
Od 3 dni królowało "DA-DA" a wczoraj już całkiem wyraźnie włączył "MA-MA" :-D Niesamowicie przy tym basuje - takie chuchro zasuwa pięknym, głębokim basem :-D

reklama
Super, brawo!!:-D:-D Wytrwale do celu:tak::tak:
Co do mówienia to u nas tylko ma-ma i ba-ba, żaden ta-ta albo chociaż da-da nie przejdzie Staśkowi przez gardło:-D A ma-ma najczęściej wymawia kiedy się rozżali i to brzmi wtedy taak...tak, że nie sposób nie wziąć i nie przytulić:happy2::happy2:
Melasa - to rzeczywiście rodziłyśmy jednego dnia :)) Myślę, że właśnie tędy droga :))

Do góry