reklama
isia_83
Fanka BB :)
Taaaa, ładujemy go ładowarką i na żądanie cyc, a skąd ja mam wiedzieć co tam z niego wypływa
Z czerwca 4 jest Stasiek i no... takie nam dziecko wyszło jakieś inne noo Ale muszę powiedzieć, że ma to po rodzicach - my oboje chodziliśmy w wieku ok.8 m-cy :-O Aż strach się bać co będzie za jakiś miesiąc...
Z czerwca 4 jest Stasiek i no... takie nam dziecko wyszło jakieś inne noo Ale muszę powiedzieć, że ma to po rodzicach - my oboje chodziliśmy w wieku ok.8 m-cy :-O Aż strach się bać co będzie za jakiś miesiąc...
Z czerwca 4 jest Stasiek i no... takie nam dziecko wyszło jakieś inne noo
No aż sobie na blogu Stasia wczoraj sprawdziłam. Ania też z 4.06, i nawet o kilka godzin starsza (bo z 17:15), ale nijak tyłka od ziemi jeszcze nie chce oderwać! :-) Rzn. wczoraj i dzisiaj zaczęła z siadu próbować tak na ręce się przerzucić- ale efekty raczej marne. Pare razy zaliczyła szczupaka na twarz bo nóżki nie chcą się utrzymac zgięte :-)
Mam nadzieję że tędy droga.
a Michał odkrył dziś talent pisarski;-)
niestety za dużo napisał i nie da się wrzucić jego dzieła na bb:-(
Moja Ania też pisze na klawiaturze. Dzieki niej musiałam nauczyć się zmieniać wielkość czcionki na BB bo non stop zmieniała mi na jakąś mikrotycią.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Isia-ja jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Twoje dziecko prawie chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za superczerwcowiatko :-)
Moja mala sobie juz usiadla ale coz to takiego przy wyczynach Stasia :-) No i zaczela mowic-wczoraj powiedziala np. "ej ty" albo "apple" :-) No i upragnione "tata"-moj maz z nia cwiczyl przez caly tydzien, ciagle slyszalam "powiedz tata" hehhehe, no i powiedziala. Ale mam satysfakcje bo "mama" i tak byla pierwsza. Oczywiscie sa to slowa wypowiedziane przypadkowo, jeszcze nie wie co mowi, choc gada bardzo duzo. Moze zostanie politykiem-duzo gada i bez specjalnej tresci :-)
Twoje dziecko prawie chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za superczerwcowiatko :-)
Moja mala sobie juz usiadla ale coz to takiego przy wyczynach Stasia :-) No i zaczela mowic-wczoraj powiedziala np. "ej ty" albo "apple" :-) No i upragnione "tata"-moj maz z nia cwiczyl przez caly tydzien, ciagle slyszalam "powiedz tata" hehhehe, no i powiedziala. Ale mam satysfakcje bo "mama" i tak byla pierwsza. Oczywiscie sa to slowa wypowiedziane przypadkowo, jeszcze nie wie co mowi, choc gada bardzo duzo. Moze zostanie politykiem-duzo gada i bez specjalnej tresci :-)
Frania pierwsze wyścigi ;-) Nie jest to wyczyn godny naszych czerwcowych rywali, ale nasz własny :-)
YouTube - Franio raczkuje
YouTube - Franio raczkuje
reklama
isia_83
Fanka BB :)
Super, brawo!! Wytrwale do celu
Co do mówienia to u nas tylko ma-ma i ba-ba, żaden ta-ta albo chociaż da-da nie przejdzie Staśkowi przez gardło A ma-ma najczęściej wymawia kiedy się rozżali i to brzmi wtedy taak...tak, że nie sposób nie wziąć i nie przytulić
Melasa - to rzeczywiście rodziłyśmy jednego dnia ) Myślę, że właśnie tędy droga )
Co do mówienia to u nas tylko ma-ma i ba-ba, żaden ta-ta albo chociaż da-da nie przejdzie Staśkowi przez gardło A ma-ma najczęściej wymawia kiedy się rozżali i to brzmi wtedy taak...tak, że nie sposób nie wziąć i nie przytulić
Melasa - to rzeczywiście rodziłyśmy jednego dnia ) Myślę, że właśnie tędy droga )
Podziel się: