A mnie dziś Magda rozwaliła tekstem w dziedzinie "kolorów". Moje dziecko to cwaniak jak nie wiem co. Magda ma pidżamkę tej firmy Vienetta - bardzo mi się podobają, bo są kolorowe i mają fajne rysuneczki. Pidżamka jest taka, że bluzka jest w kolorze wściekle zielonym i ma z przodu narysowanego kotka, a spodenki są szare z zielonymi lamówkami i mają narysowane te same kotki co na bluzce (mają zielone oczka), oraz malutkie zielone serduszka. No i dziś rano Magda się bawiła w kolory, tzn. mówiła jakie są kolory na mojej poszewce na poduszkę. Był tam też kolor zielony, ale nie wiem czemu akurat ten kolor sprawia Jej największy kłopot. Więc pytam co to za kolor, a Ona że niebieski, to pytam "no dobrze, a jaki jest kolor Twojej bluzeczki". A Magda - jak uczeń w szkole, który odpowiada i nie ma pojęcia co powiedzieć, więc przedłuża odpowiedź mówiąc peeeełnyyym zdaniem mówi "bluuuuzeczki ...... koooooolooool..... jeeeest..................................................................... (i nagle olśnienie) KOTEK!".
reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Fantazja-wow ale Misia pieknie maluje, toz to cale postacie juz sa! A jak dokladnie naskrobane nozki, no super. Alusia nie umie jeszcze calej postaci, zwykle maluje tylko glowe i w srodku oczka, nosek i buzke.
Dzagud-no Madzia jest po prostu boska! Poradzi sobie w szkole i na studiach inteligencja :-) Alusia tez cwaniaczy choc ona lubi bardziej aktorzyc np. na zawolanie potrafi smutna minke robic albo jak sie bawi np. w lekarza to prawie serio placze ze ja noga czy reka boli.
Dzagud-no Madzia jest po prostu boska! Poradzi sobie w szkole i na studiach inteligencja :-) Alusia tez cwaniaczy choc ona lubi bardziej aktorzyc np. na zawolanie potrafi smutna minke robic albo jak sie bawi np. w lekarza to prawie serio placze ze ja noga czy reka boli.
aniajw
mama Natusi
Izka no ślicznie pomalowane obrazki, moja Natalia podobnie maluje, ale przyzanam że ona rzadko rysuje bo jej się nie chce i chyba nie przepada za rysunkiem.
Fantazja a rysunki Misi po prostu super, jestem jeszcze w szoku
Dzagud
Natalia obecnie jest na etapie nauki angielskiego, ciągle pyta jak jest po polsku a jak po angielsku. No i tak uczymy sie zwierząt i kolorów. Ciekawe ile ten zapał będzie trwał.
Fantazja a rysunki Misi po prostu super, jestem jeszcze w szoku
Dzagud
Natalia obecnie jest na etapie nauki angielskiego, ciągle pyta jak jest po polsku a jak po angielsku. No i tak uczymy sie zwierząt i kolorów. Ciekawe ile ten zapał będzie trwał.
kachasek
matka-wariatka :)
Sorga no suuuuper nie pamiętam już jak to jest, ale chyba szybko się za to wzięła;-)
fantazja super rysuneczki
Izka wow, Alusia ma cierpliwość no i super koloruje
hmmm... to i ja wam pokażę kawałek twórczości;-) ludziki bez brzuchów i bez rąk, bo w sumie same głowy te kreseczki i kółeczka to czyta się od tyłu (tak Michał pisze) i napisał ponoć "wszystkiego najlepszego", bo to kartka dla babci na urodziny
a ten drugi to dzisiejsza foka
no to się kolejność zamieszała
fantazja super rysuneczki
Izka wow, Alusia ma cierpliwość no i super koloruje
hmmm... to i ja wam pokażę kawałek twórczości;-) ludziki bez brzuchów i bez rąk, bo w sumie same głowy te kreseczki i kółeczka to czyta się od tyłu (tak Michał pisze) i napisał ponoć "wszystkiego najlepszego", bo to kartka dla babci na urodziny
a ten drugi to dzisiejsza foka
no to się kolejność zamieszała
Załączniki
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Sorga - ale z Tami sprawna babeczka...i jak szybko sie przewraca
Kachasek - no z Michala niezla zdolniacha jest ;-)
Dzagudku i Esiu - jak ja bym chciala, zeby Misia mi wreszcie cos calym zdaniem powiedziala poki co najwieksze osiogniecie to : "nie mamo, nie chce" A Wy tu juz cale pogadanki sobie z dzieciami urzadzacie I te recytacje wierszy
To ja wrzucam dzisiejsze dziela Misi - na jednym rodzinka w komplecie - od gory: Misia, mama, tata. A na drugim nie wiem co , czyzby jakis nowy dzidzius, hehe
Kachasek - no z Michala niezla zdolniacha jest ;-)
Dzagudku i Esiu - jak ja bym chciala, zeby Misia mi wreszcie cos calym zdaniem powiedziala poki co najwieksze osiogniecie to : "nie mamo, nie chce" A Wy tu juz cale pogadanki sobie z dzieciami urzadzacie I te recytacje wierszy
To ja wrzucam dzisiejsze dziela Misi - na jednym rodzinka w komplecie - od gory: Misia, mama, tata. A na drugim nie wiem co , czyzby jakis nowy dzidzius, hehe
Załączniki
reklama
reklama
Podziel się: