reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Moja Ania też pisze na klawiaturze. Dzieki niej musiałam nauczyć się zmieniać wielkość czcionki na BB bo non stop zmieniała mi na jakąś mikrotycią. :-D
co one się uparły na zmniejszanie czcionki?:-D
Michał w wordzie odkrył rzeczy o których nie miałam pojęcia:szok:
Blanes a gatunek to raczej z ortograficznych:-D z worda pliku nie wklejam, za to kopiuję dzieło;-) (w 100% stworzone przez Miśka - ja tylko brałam udział w ponownym "logowaniu" windy jak wylogowywał;-)):

ZżŹGDTGVVVVVVV,V, DSFD43 /////..///U K.L /GHHHHHCCCCCCZC XDSWYU][]DFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG[;’OFDSXCP;’]
F

UHHRXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVYU6]]JSSFRL554CCCCCCZC XDSWYU][]DFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG[;’OFDSXCP;’]
F

UHHRXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVYU6]]JSSFRL5543 .//////HHHHHHp[k1]LLU.>§>J..>Đ>I.ą-8Ł-IIIIIIII. Łłłłłłsdj..łu.l.dgio-iil0psfóż
P-ęIk-oąłi-ąę§vc cx,.-ą-e3-_#________77hollllllllllllllllllopppppppppppppppppppppppppppopżżżźPPPPPPP
ć
ź mm
Ś

Ś

Ś

[k1]1

reklama
coś mi się zdaje, że jeszcze trochę, a nasze dzieci będą nas gonić od kompów, bo będą chciały pisać ze sobą na forum:-D

Frania ulubione sylaby to du-pa;-)
My hero!
a065.gif

Pokolenie słowokletów nadciąga ;-)

Iszatr - gratuluję i zazdroszczę.:-D Masz super Frania.

Magda też się rwie do kompa - kopie w stację, maca monitor, gryzie kabel od myszki i od słuchawek lub wali myszką w co się da. Klawiaturę też by dorwała, gdyby nie to, że nie mam wysuwanej półki i na kolanach mogę trzymać albo dziecko albo klawiaturę. Razem nie da rady.

A ja dziś przeżyłam chwile wzruszenia, bo moja Maleńka mnie zawołała!!!:-) Siedziała w foteliku tyłem do drzwi, a ja jak ją nakarmiłam zupką, to wyszłam do kuchni, a potem jakoś tak się kręciłam między kuchnią a łazienką. Ona biedna usiłowała się wykręcić żeby mnie zobaczyć i marudziła strasznie, a ja tego nie widziałam. Mąż zdążył powiedzieć "no choć tutaj bo ona za tobą tak się ogląda", a w tym momencie Magda z wielką pretensją krzyknęła "mama!". Przyleciałam na skrzydłach!:-D

Dzagud-WOW tak swiadomie??? to super! Ala tez wola "mama" ale zdaje mi sie ze jeszcze nie kuma o co chodzi albo to ja nie kumam ze ona juz taka madra :-)
Isztar-niezle ziolko Ci rosnie ;-) :-)

Dzagud woow - gratulacje - dumna mamusiu :-)

Izka ale Franio mówi to bardzo słodko ;-)

A mój malutki dzisiaj pierwszy raz rozpłakał sie rano jak zobaczył ze wychodzę do pracy :-(

reklama
ISZATR>>

FRANIO REWELKA! No jestem w szoku że wasze dziciaki tak już zasuwają (oceniam że za 5 dni franio będzie śmigał tj Staś na filmiku z ładowarką) bo nie wierzyłam że można w 8 miesiącu już tak zasuwać! Rewelacja :-)

Za to ja się dzisiaj pochwale, że moja Ania dzisiaj SAMA wstała w łózeczku! Tzn. żeby nie było- wstała z siadu, a nie z leżenia. Siedziała sobie jak zawsze w łózeczku i siłowała się ze szczebelkami. Aż tu nagle SIUP! i w góre na full wyprostowanych nogach. Ja zdebiałam, oczy me wyskoczyły z orbit, a ona rogal na twarzy i od razu wgryzła się w łóżeczko :-D Jakies 10 sekund postała i spadła na tyłek :-) Potem jescze raz sie udało, ale większość prób spełzło na niczym bo stópki muszą trafić z idealnym ustawieniem żeby wstała.
Jutro czekam na więcej :-)

Do góry