reklama
Czarek też się cały napina i macha kończynami jak widzi coś co mu się podoba np. pilota, telefon. Ewentualnie próbuje jeszcze bardzo niezdarnie do tego przedmiotu się dostać ..
Szopka na miejscu Czarka wstałabym i cie kopła w dupe, jak słowo daje!!!
Isia, Stasiek jest w pyte. Kojarzy mi się z takim małym brykającym szczeniaczkiem labradorkiem.
Oj szopka uważaj, bo jeszcze mnie namówią i wykonamSzopka na miejscu Czarka wstałabym i cie kopła w dupe, jak słowo daje!!!
;-)
E
efilo
Gość
Dzagud - mamy to typowe baby. Chcą co innego niż mają. Ja usiłowałam Zosie nauczyć pić z butelki jak ja trzymam i się nie udało. Zosia MUSI sama trzymać bo inaczej nici z jedzenia.
kachasek
matka-wariatka :)
Michał się odwraca na brzuszek - sporadycznie, jak jest sam lub nikt nie widzi, zajmie się zabawą i zapomnie, że można się upomnieć o zabawkę cwaniak
co do butli - trzyma sobie sam, ale jak tylko ja ja chwycę momentalnie puszcza i zaczyna się bawić a to w wykręcanie sobie ucha, ciągnięcie się za włosy, szczypanie mnie po dłoni i takie tam
co do butli - trzyma sobie sam, ale jak tylko ja ja chwycę momentalnie puszcza i zaczyna się bawić a to w wykręcanie sobie ucha, ciągnięcie się za włosy, szczypanie mnie po dłoni i takie tam
Szopka na miejscu Czarka wstałabym i cie kopła w dupe, jak słowo daje!!!
Emmila oj żebyś wiedziała ile już takich małych kopniaczków zaliczyłam (chyba jesteśmy kwita ), tyle że Czarek na razie kopie moje nogi podczas nocnego szamania, ciągle chodzę w siniakach
Emmila oj żebyś wiedziała ile już takich małych kopniaczków zaliczyłam (chyba jesteśmy kwita ), tyle że Czarek na razie kopie moje nogi podczas nocnego szamania, ciągle chodzę w siniakach
Hmmmm, czyli śpi w nogach waszego łóżka, a biuścik Ci opadł aż tak?
reklama
ISIA_83>>
Mam do Ciebie 2 pytania:
- czy Twój synek nie urodził się aby w lutym? albo w marcu? ;-)
- czy podajecie mu jakies sterydy/ aminokwasy/ tudziez inne odżywki? ;-)
No bo ja nie moge uwierzyć że widze to co widze na Twoich filmikach! ZUCH CHŁOPAK! Pozazdrościć umiejetności :-)
Mam do Ciebie 2 pytania:
- czy Twój synek nie urodził się aby w lutym? albo w marcu? ;-)
- czy podajecie mu jakies sterydy/ aminokwasy/ tudziez inne odżywki? ;-)
No bo ja nie moge uwierzyć że widze to co widze na Twoich filmikach! ZUCH CHŁOPAK! Pozazdrościć umiejetności :-)
Podziel się: