reklama
isia_83
Fanka BB :)
Nakręciłam filmik pt. Stasiek raczkuje :-) Filmik był dłuższy, ale trzeba było skrócić, no i wstawanie zostało wycięte. Ale już dzisiaj wrzucimy i wstawanie, powoli pochwalimy się wszystkim Z kręcenia chodzenia wokół łóżeczka zrezygnowałam bo Stasiek nabił sobie pierwszego guza w tymże łóżeczku Kojec nadaje się lepiej, a więc w weekend nakręcę chodzenie w kojcu Zapraszam do obejrzenia mojego małego odkrywcy pod linkiem : Staś - mam nadzieję, że będzie działał. Jakość filmiku trochę kiepska, ale da się obejrzeć :-)
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Isia-no to Stas pobil wszystkie czerwcowe maluchy! Gratki :-) ogladalam filmik z Alusia na kolanach, bardzo jej sie podobal, na widok Stasia sie smiala i wyciagala lapki :-)
E
efilo
Gość
ja piernicze
ale czad
zośce jeszcze dalekooooo
ona nie potrafi wyciągać rąk do przodu - boi się puścić.
Ale i tak lekarka zdębiała jak Zośki nie dało się upilnować na przewijaku a do tego że zosia siada na poczatku podeszła z rezerwą, hehe. Myślała że konfabulujemy ;-)
ale czad
zośce jeszcze dalekooooo
ona nie potrafi wyciągać rąk do przodu - boi się puścić.
Ale i tak lekarka zdębiała jak Zośki nie dało się upilnować na przewijaku a do tego że zosia siada na poczatku podeszła z rezerwą, hehe. Myślała że konfabulujemy ;-)
isia_83
Dzięki dziewczyny za te gratki, przekazuję je Staśkowi bo w końcu żadna w tym wszystkim moja zasługa Na tym filmiku jest motyw z kabelkiem od ładowarki... Wyobraźcie sobie, że zapomniałam, że ta ładowarka tkwi w kontakcie i małego tam coś łaskotało w języczek jak brał do buzi końcówkę...Stąd nagła przerwa w akcji - na odłączenie go A Stasiek kabelki pod wszelkimi postaciami uwielbia więc póki nie ma zębów jeszcze może je czasem jeść - nie mamy na szczęście ani jednego ząbka;-);-) Wrzucam powoli kolejne filmiki...
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Filmiku nie obejrzałam, bo mój net niestety nie wyrabia
Nie wiem czy kogoś zainteresuje takie drobne osiągnięcie, ale Maksio w końcu odkrył moc machających kończyn w wannie ;-)
Od dziś kąpiel w łazience
Mam jeszcze pytanie: Maks jak się czymś bardzo zainteresuje, albo czegoś bardzo chce to napina mięśnie czy wasze dzieci też tak czasem mają? bo mnie to trochę niepokoi
Nie wiem czy kogoś zainteresuje takie drobne osiągnięcie, ale Maksio w końcu odkrył moc machających kończyn w wannie ;-)
Od dziś kąpiel w łazience
Mam jeszcze pytanie: Maks jak się czymś bardzo zainteresuje, albo czegoś bardzo chce to napina mięśnie czy wasze dzieci też tak czasem mają? bo mnie to trochę niepokoi
Monika77 7 czerwiec
Gratulacje dla Stasia:-) Zdolny chłopak
Jolka, tak, Karolina tak ma, szczególnie jak sie zdenerwuje, albo bardzo cieszy na wigok czegoś - właśnie teraz cieszy się, że siedzi obok mnie w krzesełku, hahaha i cała się spięła i do tego macha energicznie nóziami
Jolka, tak, Karolina tak ma, szczególnie jak sie zdenerwuje, albo bardzo cieszy na wigok czegoś - właśnie teraz cieszy się, że siedzi obok mnie w krzesełku, hahaha i cała się spięła i do tego macha energicznie nóziami
isia_83
jolka111, u nas też od jakiegoś czasu wielkie chlapu-chlapu w kąpieli I powódź wszędzie wokół :-):-) A z tym napinaniem to też tak czasem Stasiek ma więc to raczej nic nienormalnego...
A tu nasze wstawanie ;-) wstawanie.AVI
A tu nasze wstawanie ;-) wstawanie.AVI
reklama
BRAWO DLA MAKSIA
Isia filmik super (dopatrzyłąm się, że jest 3 tygodniowa róznica miezy naszymi Stasiami, więc mój ma jeszcze szanse nadgonić)
U nas coś się wczoraj ruszyło, zaobserwowałam, że Staś inaczej się bawi, nie wiem jak to opisać ........ tak bardziej świadomie. I leżąc na brzuszku zaczął podnosić się rękach, bez wysiłku, tak jakby robił to od zawsze.
Jola, jeżeli chodzi o napinanie, to nam rehabilitanka kazała z tym walczyć, tzn. rozluźniać Stasia, żeby za bardzo nie napinał mięśni ale on miał to sławetne napięcie mieśniowe.
Jednak jak Staś się czyms strasznie zachwyci/zdenerwuje to cały się prostuje i napina mięśnie (mimo rehabilitacji)
A jak ostatnio byliśmy na ćwiczeniach to usłyszałam, że Staś nie musi już chodzić, bo wszystko jest OK.
Więc chyba takie napinanie w chwili radości/złości jest ok.
Będę jeszcze we wtorek na ćwiczeniach to się dopytam.
Isia filmik super (dopatrzyłąm się, że jest 3 tygodniowa róznica miezy naszymi Stasiami, więc mój ma jeszcze szanse nadgonić)
U nas coś się wczoraj ruszyło, zaobserwowałam, że Staś inaczej się bawi, nie wiem jak to opisać ........ tak bardziej świadomie. I leżąc na brzuszku zaczął podnosić się rękach, bez wysiłku, tak jakby robił to od zawsze.
Jola, jeżeli chodzi o napinanie, to nam rehabilitanka kazała z tym walczyć, tzn. rozluźniać Stasia, żeby za bardzo nie napinał mięśni ale on miał to sławetne napięcie mieśniowe.
Jednak jak Staś się czyms strasznie zachwyci/zdenerwuje to cały się prostuje i napina mięśnie (mimo rehabilitacji)
A jak ostatnio byliśmy na ćwiczeniach to usłyszałam, że Staś nie musi już chodzić, bo wszystko jest OK.
Więc chyba takie napinanie w chwili radości/złości jest ok.
Będę jeszcze we wtorek na ćwiczeniach to się dopytam.
Podziel się: