reklama
kachasek
matka-wariatka :)
ja nie rwę, syn mi wyrywaEfilo i Isia
a kysz, wynocha
pokazać nam się na wątku za co najmniej 2 miechy, jak już i nasze klocki się ruszą - wtedy nie będzie takiej przepaści i nie będziemy tak rwały włosów z głowy
To ja się tylko pod tym podpiszę...ja wymiękam, czy ktoś jeszcze chce rzucić we mnie kamieniem?;-) mój leń nadal bez zmian
;-)
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
i ja niestety też, kurna wujek...
Moja Ania tak zasiadła na tyłku i tak pokochała tą pozycję, że nie ma widac zamiaru wstawać czy raczkować. Siedzenie jej wystarcza (no i rozwalanie wszystkiego co wokoło w ręce wpadnie). Tak więc również podpisuję sie pod wnioskiem by mamy rozbrykanych dzieciaków polatały za nimi przez 2 miesiące i cicho siedziały na forum ;-)
E
efilo
Gość
...a ja staram sie upinać to co mi zostalo bo bym już nie miala w ogole.
reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Martika, nieźle...
A jak Kajetanek tam zawędrował - już tak raczkuje?
Karolina kilka dni temu zaczęła tak uroczo machać głową na "nie". Np. ciągnie mnie za włosy, ja mówię "nie wolno" a ona majta główką. Świetnie to wygląda ;-):-). Robi to już coraz bardziej świadomie..
A jak Kajetanek tam zawędrował - już tak raczkuje?
Karolina kilka dni temu zaczęła tak uroczo machać głową na "nie". Np. ciągnie mnie za włosy, ja mówię "nie wolno" a ona majta główką. Świetnie to wygląda ;-):-). Robi to już coraz bardziej świadomie..
Podziel się: