reklama
Szopka popisy świetne! Ale niesamowite, jak bardzo różnie dzieci się komunikują - przy podobnych dźwiękach Piotrusia powiedziałabym, że marudzi i zaraz będzie krzyczał
kachasek widzę, że skojarzenie nie tylko do mnie się przyczepiło
Mi w ogóle nie widzi filmów i nie ściąga ich do programu(też chciałam wkleić kiedyś popisy Miśka, ale jakoś nie wyszło przerzucanie filmików na picasęzawiesza mi się:-()
kachasek widzę, że skojarzenie nie tylko do mnie się przyczepiło
Dziewczyny do picassy można wrzucić tylko małe pliki - nie znam dokładnej granicy, ale moje nie przekraczają 8000kB, zrzucam tylko takie krótkie filmiki z komórki.
Esia a próbowałaś z Pliku wybrać polecenie "dodaj do programu picassa"?
Esia a próbowałaś z Pliku wybrać polecenie "dodaj do programu picassa"?
kachasek
matka-wariatka :)
filmiki mam krótkie na aparacie, nie to, że odrzuca czy coś. po prostu się wiesza pokombinuję i wstawię:-)
edit: filmików póki co nie chce
udało mi się przekonwertować pobudkę, jaką mi synek funduje;-) często się zdarzało o 4 w nocy ale wav'a też nie chce
edit: filmików póki co nie chce
udało mi się przekonwertować pobudkę, jaką mi synek funduje;-) często się zdarzało o 4 w nocy ale wav'a też nie chce
E
efilo
Gość
To ja zapraszam na krótki filmik 'Zosia siada'
E
efilo
Gość
Szopka
Ale zlaliśmy
Zośki 'lalala' wysiada
Ale zlaliśmy
Zośki 'lalala' wysiada
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Szopka, Czaruś przesłodko śpiewa:-).
Efilo, Zosia superowsko siada, przed Karoliną droga dłuuuuga
Efilo, Zosia superowsko siada, przed Karoliną droga dłuuuuga
reklama
E
efilo
Gość
Monika - wydaje Ci sie
Zosia tą drogę pokonała w trzy dni. Postępy u dzieci są skokowe. Ani się obejrzysz
Zosia tą drogę pokonała w trzy dni. Postępy u dzieci są skokowe. Ani się obejrzysz
Podziel się: