reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Kobiełki, jestem pod wrażeniem. Oczywiście Zosia rulez! Nie wyobrażam sobie kiedy Magda tak zrobi.:-(Ona uwielbia siedzieć, ale jak posadzić ją samą, to gibie się na boki i pada. Mowy nie ma o takim sztywnym siedzeniu. Natomiast jeśli chodzi o "siadanie", to leżąc na płasko w łóżeczku potrafi unieść głowę i plecy prawie do połowy i utrzymać tak nawet kilka sekund. Chyba po prostu zawsze ma nadzieję, że akurat osoba która nad Nią stoi zrozumie że jest to prośba o wzięcie na łapy.

Szopka, Czaruś śpiewa super i gra również. Fart, że macie takie profesjonalne organy, bo ja mam w domu tylko zabawkowe pianinko Weroniki i jak Magda zaczyna w nie walić, to klękajcie narody.:baffled:
Kachasek, u nas wszystko to co u Ciebie: okulary, wisiorki, kolczyki, sznurki, suwaki, troczki - wszystko jest od razu łapane i szarpane (+ jak się da to brane do buzi). Także piloty, telefon komurkowy, mysz od komputera itd też jest w niebezpieczeństwie.

reklama
(...) leżąc na płasko w łóżeczku potrafi unieść głowę i plecy prawie do połowy i utrzymać tak nawet kilka sekund. Chyba po prostu zawsze ma nadzieję, że akurat osoba która nad Nią stoi zrozumie że jest to prośba o wzięcie na łapy. (...)

jak Magda zaczyna w nie walić, to klękajcie narody

:-D:-D:-D:-D:-D

Nie muszę pisać że poplułam monitor, prawda?

Koniecznie napiszcie coś jeszcze w tym wątku, bo w pracy nie mam jak wyświetlać filmów. Jak wrócę rano do domu i nie wyświetlą mi się nieprzeczytane posty to zapomnę, że miałam tu zajrzeć:-(. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, bardzo możliwe, że bredzę, ale mam na koncie jakieś 5godzin snu i długą noc przed sobą :no:

Muszę pokazać Piotrusiowi filmik Zosi - ale jakoś tak wątpię, by mój ufoludek zakumał ;-)
Jestem pod nieustającym wrażeniem...

Blanes i co? Przejrzałaś? Ależ Ty musisz lecieć na pysk Kobito! Najszczersze współczujące :tak:

Szopka super masz artystę w domku :-).:tak:
Efilo brak mi słów dla wyczynów Zosi. Pokazałam mężowi filmik i zaraz uczył tego Laure ale jakoś ciężko jej wchodziło, moze była zmęczona:-D?
Blanes troszkę późno ale i ja przypominam a co tam:sorry2:.

reklama
Do góry