reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Emmila jednoczę się w zadumanym obserwowaniu braku spektakularnych postępów :sorry2: Mam nadzieję, że wszystko się wyrówna...

izka no będą przed Wami niezłe wyzwania wychowawcze :tak:;-)

Blanes :-D:-D:-D

U nas lustro działa, jednak zdjęcia ewentualnie służą do zmemłania :tak:

reklama
He he he, Maks odkrył siusiaka, gra na nim jak na gitarze :-p, pieluchy się nie da założyć, bo ciągle łapka na dzwonku......​

Staś odkrył swojego już jakiś czas temu ( o proszę, przynajmniej w tej kategorii przoduje:-D)

Najlepsza była moja mama, która jak zobaczyła jak Młody się za dzwoneczek ciągnie ( śmiejemy się, że chyba z nadzieją, że sobie wydłuży;-)), krzyknęła: "Zostaw to!!!":-D:-D:-D

Iszatr my nie radzimy sobie z hałsem, postanowiłam kupić dobre stopery, bo ostatnio jest coraz gorzej/glośniej:confused:

hahahaha, ach te dzwoneczki ... :-D

A z narcyzowaniem coś te nasze czrwcówiątka rzeczywiście mają - Karolina też ma rogala na buzi jak patrzy w lustro.
A w święta była moja siostra z małym Kubusiem (5,5 m-ca) i oboje ewidentnie się ignorowali, nie patrzyli na siebie prawie wcale. A ja myślałam, że Karolina uśmiecha się do lustra bo widzi dzidziusia, a tu masz babo placek - ona śmieje się tylko i wyłacznie do siebie :-D:-D:-D.
Esia, Emmila nie przejmujcie się brakiem postępów - tu przoduje chyba Karolka, bo choć dziewczynka to ewidentnie leniwa. U niej już tydzień temu 7 miechów strzeliło a niektóre czerwcówiątka 6-miesięczne odkryły już to co ona teraz dopiero odkrywa.
A np. nóżek do buzi jeszcze nie włożyła wcale - może powinnam jej częściej myć to wtedy zacznie :-D:-D:-D:-D

A u mnie dzisiaj wlasnie mala zaczela ssac palucha u nozki :-) cudny widok, natychmiast zlapalam za aparat i jeszcze sie smiala w miedzy czasie normalnie tak mi sie humor poprawil. Maz mowi ze wczoraj juz widzial i nic mi nie powiedzial baranek jeden, eh te chlopy. Nie kumate jakies.

Ojoj...a Jakub jeszcze nie ma siusiakowej świadomości :)
A dzisiaj rano słychać było ciumkanie aż u nas w pokoju...Jakub sciagnąl sobie skarpetkę i ciumkał nożnego paluszka :)

reklama
Do góry