reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Esia, Toska-no to fajnych macie chlopaczkow , hehehhe :-) U Ali tez pazurki rosna niesamowicie szybko i drapie mnie szczegolnie po twarzy-ostatnio przejechala mi przy oku-mialam taka piekna czerwona kreske a'la chinka :-)

Martaja
śliczne zdjęcia Jakubka

P.S. Wstaw przed zdjęciem
a będą widziane na forum i nie trzeba będzie klikac w linki.

Jak tu:

1604318762.jpg

A tak na marginesie Zosia nie potrafi bez podparcia nawet sekundy do zdjecia wytrzymac. Widac jeszcze nie czas.

Dziękuję... więc wklejam fotki Jakuba
2211218762.jpg

1738158762.jpg

2235518762.jpg

1604318762.jpg

Więcej fotek na blogu ;)
Efilo Jakubek ma pierwsze zdjęcia jak sam siedzi już tydzień przed skończeniem 5 miesięcy...takiego silnego mam synka...Aż się lekarz dziwił...

Martaja, masz super synka:tak:

Muszę się więc chyba wycofać z mojej teorii, że chłopcy są mniej zdolni:-D
to poprostu mój Staś taki leniuszek:-(;-)

ale od wczoraj pojawiła się nowa umiejętność u mojego dziecka (wprawdzie nie wymaga dużego wysiłku fizycznego, no ale zawsze coś:-D): Staś sam trzyma butelkę z wodą:tak: z celowaniem do buzi ma jeszcze czasami problem, trafia 7 na 10 razy, pozostałe trzy lądują w oku, nosie i policzku:-D

martaja jestem w szoku :szok:

U nas nadal jak położę Maksia w łóżeczku, to tak leży :confused:
Dziś za to raczył swe szanowne cztery litery do góry nieco podnieść :-D

Dziękuję ;-)
Toska nas z butelką było tak: (daty są na zdjęciach)
1601068762.jpg

1600178762.jpg

A teraz z innej beczki...zobzczcie tutaj Jakubkowi brakowało trzy dni do skończenia miesiąca :-D
1002751lh8.jpg

reklama
Martaja ale masz supermana :-):tak:
Mój Czaro należy do grona leniuszków, albo jeszcze lepiej leniuszków-kombinatorów- pupy do góry nie chce mu się podnieść (choć parę dni temu trochę gąsienicował), tylko rozkłada ręce na boki i strasznie się złości że nie frunie do przodu.:nerd: Dałam mu dziś taką butelkę treningową z uszami do potrzymania z herbatką i się zagapiłam, a mały nie wiem jakim cudem poluzował nakrętkę z dziubkiem i wszystko wylał na siebie :wściekła/y::baffled:

Do góry