Isztar, powiem Ci że to jest niesamowite. Franek bardzo podobnie się śmieje do Maksa a od kilku dni zaczął wydawać z siebie takie jakieś "pfyy" podobne do gwizdania nawet dziś to nagrywałam. Może wrzucę jutro do galerii
reklama
E
efilo
Gość
Franio bomba
Nieźle się szykuje. Za niedługo będzie mógł na mecze chodzić
Nieźle się szykuje. Za niedługo będzie mógł na mecze chodzić
Blanes a może oni spokrewnieni sąIsztar, powiem Ci że to jest niesamowite. Franek bardzo podobnie się śmieje do Maksa a od kilku dni zaczął wydawać z siebie takie jakieś "pfyy" podobne do gwizdania nawet dziś to nagrywałam. Może wrzucę jutro do galerii
Od jednego bociana, czy pola kapusty? ;-)Blanes a może oni spokrewnieni są
Blanes a może oni spokrewnieni są
No i właśnie myślę, czy to ja czy małż był w Gorzowie....;-)Od jednego bociana, czy pola kapusty? ;-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Efilo i ja jestem pod wrażeniem umiejętności Zosi, gratuluję :-).
Tym razem ofiarą przemocy była mama, ale mama chrzestna. Ja tylko się biernie przyglądałam . Wolę się nie wtrącać, dość włosów mi już nawyrywał, okrutnik jeden .Blanes oglądałam Maksia, czyli brata bliźniaka Franka ;-) Powaliło mnie boksowanie mamy
E
efilo
Gość
Udało mi się sfotografowac Zoski rzut na plecki.:-) Szczegółowy reportaż na naszych dzieciaczkach ;-)
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
eeh moje dziecko nadal stacjonarne, czasami się przerzuci to w jedną to w drugą stronę, ale musi być ku temu poważny powód ;-)
Za to mam problem, bo wogóle nie chce leżeć w łóżeczku, w grę wchodzi tylko leżaczek albo koc na podłodze
Za to mam problem, bo wogóle nie chce leżeć w łóżeczku, w grę wchodzi tylko leżaczek albo koc na podłodze
Podziel się: