E
efilo
Gość
ja tu z nadzieja wskoczylam na nasze dzieciaczki a tu zdjęc ani sladu :-(
pewnie ci chodzilo o twoja galerie :-(
pewnie ci chodzilo o twoja galerie :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli zaczęło się! To ukochana zabawa wszystkich dzieci - już się na nią szykujęUlubioną zabawą Franka jest ostatnio upuszczanie zabawek na podłogę, które mama musi w kółko podnosić
Efilo chodziło mi o moją galerię(link pod suwaczkiem) nie umiem wstawiać fotek na bb, wcześniej wstawiałam przez odpowiedź(zarządzaj załącznikami) ale wyczerpałam już 100% miejsca i nie mogę już przez to wysyłać
Dlatego zapraszam do naszej galeri(zdjęcia uaktualniam co kilka dni:-)
Efilku Ty leniuchu ;-) Podaję cytat z Mamo to ja: "Nie denerwuj się, gdy dzieco po raz czterdziesty upuszcza na podłogę łyżeczkę labo maskotkę. Upuszczanie przedmiotów jest bardzo ważne dla rozwoju malucha - uczy się wtedy świadomie zwalniać uchwyt, a przy okazji dokonuje ważnegoodkrycia - zauważa że to co wypuści się z rąk, niezmiennie ląduje na podłodze, a nie na ... suficie"A ja chwilowo wzięłam się na sposób i zapinam Zośce zabawki na łańcuszki od smoczków
Ale to nie dlatego że nie chce mi się podnosic tylko myc mi się za każdym razem nie chce. A podłoga u nas niezjadliwa
Spoko
Zosia zwlania uchwyt. I gryzaczek zdecydowanie nie ląduje na suficie
;-);-);-)