reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
A ja chwilowo wzięłam się na sposób i zapinam Zośce zabawki na łańcuszki od smoczków :-D:-D:-D:-D

Ale to nie dlatego że nie chce mi się podnosic tylko myc mi się za każdym razem nie chce. A podłoga u nas niezjadliwa :rofl:

Efilo chodziło mi o moją galerię(link pod suwaczkiem) nie umiem wstawiać fotek na bb, wcześniej wstawiałam przez odpowiedź(zarządzaj załącznikami) ale wyczerpałam już 100% miejsca i nie mogę już przez to wysyłać
Dlatego zapraszam do naszej galeri(zdjęcia uaktualniam co kilka dni:-)

Efilo chodziło mi o moją galerię(link pod suwaczkiem) nie umiem wstawiać fotek na bb, wcześniej wstawiałam przez odpowiedź(zarządzaj załącznikami) ale wyczerpałam już 100% miejsca i nie mogę już przez to wysyłać
Dlatego zapraszam do naszej galeri(zdjęcia uaktualniam co kilka dni:-)

siwucha obejrzałam wszystkie zdjęcia:tak: masz ślicznego synka, i rodzinka z Was też bardzo fajna:-)

A ja chwilowo wzięłam się na sposób i zapinam Zośce zabawki na łańcuszki od smoczków :-D:-D:-D:-D

Ale to nie dlatego że nie chce mi się podnosic tylko myc mi się za każdym razem nie chce. A podłoga u nas niezjadliwa :rofl:
Efilku Ty leniuchu ;-) Podaję cytat z Mamo to ja: "Nie denerwuj się, gdy dzieco po raz czterdziesty upuszcza na podłogę łyżeczkę labo maskotkę. Upuszczanie przedmiotów jest bardzo ważne dla rozwoju malucha - uczy się wtedy świadomie zwalniać uchwyt, a przy okazji dokonuje ważnegoodkrycia - zauważa że to co wypuści się z rąk, niezmiennie ląduje na podłodze, a nie na ... suficie"

Spoko

Zosia zwlania uchwyt. I gryzaczek zdecydowanie nie ląduje na suficie :-D

;-);-);-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a gdzie wy sadzacie maluchy, że zrzucają zabawki????
Stasiowia jak na razie z maty nie udało się nic zrzucić, a do leżaczka wszystkie zabawki są przyczepione na długim łańcuszki:-)

reklama
Do góry