aniajw
mama Natusi
1. Kiedyś Natalia wzięła swój telefonik i mówi że dzwoni babcia z dziaddkiem, więc odbiera i mówi:
hallo, babciu dziadku co robicie? (chwila przerwy tak jakby słuchała co odpowiadają)
Ja bawię się z mamą, przyjedziecie do mnie? (znów chwila przerwy)
Aha, to dowidzenia (i odłożyła telefon).
Pytam i co babcia mówiła, a ona na to "jutro przyjadą"
2. Wczoraj po kąpaniu mówię do niej
-chodź cię uczeszę
A Natalia - żeby były ładne blondynki.
Poczym kazała sobie zrobić dwa warkoczyki i poszła z nimi spać:-)
3. Jak jesteśmy na podwórku i widzi że ktoś idzię drogą to mówi "dzień dobry"
Ale gdy jesteśmy na drodze i ktoś idzie to się wstydzi, chowa głowę i nic nie mówi.
4. Pojechaliśmy kiedyś do mojej siostry (ma synka w wieku Natalii), Natalia weszła, rozgląda się po zabawkach i mówi "Michałek ma wszystko", po czym podeszła do jego książeczek i mówi "jakie piękne"- z wielkim zachwytem.
5. Babcia do nas przyszla, Natali do niej podleciała i mówi "babciu tata kupił mi jajko" (chodzi o kinderka), Babcia mówi "taaak", a Nati jej z uśmiechem na twarzy "tylko żartoooowaaałaam" i śmiech:-)
hallo, babciu dziadku co robicie? (chwila przerwy tak jakby słuchała co odpowiadają)
Ja bawię się z mamą, przyjedziecie do mnie? (znów chwila przerwy)
Aha, to dowidzenia (i odłożyła telefon).
Pytam i co babcia mówiła, a ona na to "jutro przyjadą"
2. Wczoraj po kąpaniu mówię do niej
-chodź cię uczeszę
A Natalia - żeby były ładne blondynki.
Poczym kazała sobie zrobić dwa warkoczyki i poszła z nimi spać:-)
3. Jak jesteśmy na podwórku i widzi że ktoś idzię drogą to mówi "dzień dobry"
Ale gdy jesteśmy na drodze i ktoś idzie to się wstydzi, chowa głowę i nic nie mówi.
4. Pojechaliśmy kiedyś do mojej siostry (ma synka w wieku Natalii), Natalia weszła, rozgląda się po zabawkach i mówi "Michałek ma wszystko", po czym podeszła do jego książeczek i mówi "jakie piękne"- z wielkim zachwytem.
5. Babcia do nas przyszla, Natali do niej podleciała i mówi "babciu tata kupił mi jajko" (chodzi o kinderka), Babcia mówi "taaak", a Nati jej z uśmiechem na twarzy "tylko żartoooowaaałaam" i śmiech:-)